5×01 Forgatási infók

6
3
megtekintések

A szabadtéri forgatások holnap folytatódnak, de még mindig folyamatosan jelennek meg a képek/videók az eddig leforgatott jelenetekről. Már egészen biztos, hogy hurrikán csapott le a Nagyi éttermére, tehát így kerültek át a mesevilágba, Hook pedig megszerezte valahogy a tőrt, de amikor megpróbálta megidézni Emmát, ő nem jelent meg.
 
Végre jobb minőségű képeket is kaptunk az éjszakai forgatásról – amiket már el is érhettek a galériában – de hoztam képet kővé vált törpékről és a Sötét Emmáról is. És ha ez még nem volna elég, kaptunk egy forgatási videót is 🙂
 

  

Galéria link: :   5. évad  –  Forgatási képek  –  5×01 A Fekete hattyú

Facebook link:  5×01 “The Dark Swan” forgatások

 

 
Egyéb: Biztosan észrevettétek, hogy az oldal új, nyáriasabb külsőt kapott. Eredetileg nem akartam lecserélni még, de annyira jók ezek a Comic Con portrék, hogy nem bírtam ellenállni nekik. Egyébként is hamarosan 2 éves lesz az oldal, szóval rá lehet fogni, hogy amolyan szülinapi design lett. Remélem elnyeri a tetszésetek, a véleményeket szívesen fogadjuk.
 

6 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..