5. évados interjúk

0
5
megtekintések

Még mindig a Comic Con-on készült interjúkból szemezgetünk. Hoztam három olyan interjút ami a percről-percre összefoglalóba (itt érheted el) már nem fért bele, de érdemes megnézni őket 🙂
 

  • Lana interjú: Regina feladata az ötödik évadban, hogy hős legyen, még ha nem is ez volt a szándéka. Regina csak boldog akart lenni, de a Megmentő poszt és a hősiesség nem igazán az ő asztala, mégis azzá kell válnia és mindenki hozzá fordul segítségért. Ebben pedig csak előnyére válik a sötét múltja, mivel mindkét oldalt ismeri így jobban tudja kezelni a helyzetet a többieknél, legalábbis amíg Gold fel nem ébred a kómából. Lana szerint érdekes volna, ha összedolgoznának. Ami pedig Zelenát illeti, Lana szerint jelenleg nem ő a fenyegetés, ő csak másodlagos probléma amögött, hogy Emma lett a Sötét Úrnő. Robin helyzetét pedig megérti Regina, de egy kicsit azért bosszús is rá.

 

 

  • Bobby interjú: Az interjúban megkérdezik, hogy van e rá esély, hogy Zörgőfürge a szárnyai alá vegye Emmát és segítsen neki megbírkozni az új erejével, mire Bobby viccesen úgy válaszol, hogy “Te olvastad a forgatókönyvet, ugye?”. Majd a viccet félretéve hozzáteszi, hogy szerinte Zörgőfürge mindig a történések sűrűjében van, így nem volna meglepve ha ez történne a jelen helyzetben is.

 

 

  • Jennifer Morrison interjú: Emma lesz a legnagyobb fenyegetés Storybrooke számára, méghozzá olyan fenyegetés amilyen még sosem volt. Senki sem tudja mi fog történni vele, milyen döntéseket hoz és éppen ez a bizonytalanság teszi igazán ijesztővé és veszélyessé.

 

Jennifer Morrison tells #Extratv why Emma is "the most terrifying threat Storybrooke has ever seen."

Posted by Extra on 2015. július 11.


 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..