Zörgőfürge édesanyját keresik

0
52
megtekintések

Újabb szereplőválogatást hírdetett a sorozat. A tv-line értesülései szerint az ötödik évad elején egy visszaemlékezésben végre megismerjük Zörgőfürge édesanyját, Evanna-t. A szerepre egy 20-as évei végén/harmincas évei elején járó színésznőt keresnek, hogy eljátssza a “bóditóan szép” Evanna-t, aki elszánt, erős és tele van önbizalommal. Evanna néha előbb cselekszik, mint ahogy végig gondolná a dolgokat, de a fiával ellentétben sosem cselekszik tisztán önös érdekből, nemes szelleme erős kontrasztot képez fia immáron sötétté vált lelkével. A jelölteknek mindemellett skót akcentussal is rendelkeznie kell.
Zörgőfürge édesanyjának felbukkanására nagyon vártak már a rajongók, hiszen ezidáig csak annyit tudtunk róla, hogy még azelőtt távozott az élők sorából, hogy Malcolm vénlányokra hagyta volna a kisfiút.
 
A találgatások persze már el is kezdődtek a szereposztást illetően: a többség szívesen látná a Trónok harcából ismert Rose Leslie-t, de Karen Gillan is népszerű a rajongók körében. Ti kit látnátok szívesen Zörgő mama szerepére?
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..