Teljes 4. évad dvd-n

2
70
megtekintések

Már korábban is írtam róla, hogy augusztus 18-án érkezik a negyedik évados dvd és blu ray a tengeren túlra, most már azonban kicsit részletesebb infókat is kaptunk róla, hogy milyen extrák várhatók a lemezen.
 
“Szeretet. Legalább olyan csábító és veszélyes, mint a mágia. Ez a hatalmas, kiszámíthatatlan erő a végső fegyvernek bizonyul a jó és gonosz csatájában a “Once Upon a Time” negyedik évadában.
Röviddel azután, hogy Emma és Hook véletlenül magával hozza Elsát Storybrooke-ba, összetalálkoznak a rejtélyes Hókirálynővel, akinek Emmával és Elsával kapcsolatosan hajlíthatatlan rögeszméi vannak, amik jeges következményekkel járnak. Eközben Regina úgy tűnik megtalálta Robin-al a boldog befejezést, de hogyan reagál amikor azt a sors újból egy őrjítő csavarral keresztezi? Később a száműzött Zörgőfürge elhozza a Sötétség királynőit, egy ravasz tervel, hogy újjáírják a boldog befejezést és megrontsák a megmentőt azáltal, hogy koromfeketévé változtatják az épp csak boldoggá vált szívét.”
 
Az évad 21 epizódján kívül (ebből 2 dupla részes) soha nem látott bónusz tartalmakat is kapunk: a “DEFROSTING FROZEN” szekcióban speciális interjúkat láthatunk a jégvarázs szereplőkkel a mozifilm életre keltéséről, a “BEHIND THE MAGIC TOUR” keretein belül pedig Ginny és Josh vezetnek el minket a sorozat színfalai és díszletei mögé, de érkeznek a szokásos audió kommentárok, törölt jelenetek és a bakiparádé is.
Sajnos magyar megjelenésre nem lehet számítani, de az internetre mindig kikerülnek a speciális tartalmak, szóval mindenképpen hozom majd őket nektek, illetve aki szeretné megrendelni külföldről, az amazonon már elő lehet rendelni (ide kattintva).
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..