Lancelot visszatér

Az Entertainment Weekly értesülései szerint Sinqua Walls most már egészen biztosan visszatér Lancelot szerepéhez a sorozat ötödik évadában, ám azt hogy valós időben vagy csupán a visszaemlékezésekben fogjuk látni még hétpecsétes titokként őrzik a sorozat írói. “Nem mehetsz anélkül Camelotba, hogy ne találkozz Lancelottal.” – nyilatkozta Eddy, ám a részletekért meg kell várnunk a San Diego-i internacionális Comic Con-t, amin idén az összes főszereplő jelen lesz Henry kivételével, az ő helyét ugyanis a Zelenát alakító Rebecca Mader veszi át ezúttal.
 
Lancelot karakterét utoljára a 2. évadban láttuk, ahol megtudtuk hogy egy nő miatt vált kegyvesztetté, ő lehetett valószínűleg Guinevere. Később arra is fény derült, hogy az átok megtörése után Cora megölte őt, hogy átvegye a helyét, ám sosem láttuk a lovag holtestét, tehát még arra is lehet esély, hogy mégis életben maradt.
 
Örültök a visszatérésének? Mit gondoltok, fontos szerepet kap majd a Camelot történetszál vagy csak mellékszál lesz a Merlin utáni hajszában?
 

3 hozzászólás

 1. szöszi

  Aranyhaj négerré alakítása után ez nekem a másik legfájóbb. Furcsa szereplő választás, már a második évadban is ez volt a véleményem 😀 De legalább ő régi szereplő és nem fölösleges új, a három királynő is nevetségesen kihasználatlan maradt idén.

  1. peti

   Igen ez igaz, de Ursula és Szörnyella elég hamar távoztak. Amint megismertük a háttér történetüket rögtön ki is írták őket. Pedig még bőven lehetett volna mit boncolgatni a sztorijaikban.
   A fekete hajú aranyhajnál én is meglepődtem. 😀

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.