Jennifer Morrison mesél a sötét Emmáról

4
23
megtekintések

Jennifer Morrison már bőszen készül az új ötödik évados szerepére és a People magazinnak tett nyilatkozatában elmondta, hogy olyan gonosztevőt készülnek megalkotni az írókkal, ami ezelőtt még sosem létezett. Jen a New York-i könyvtárban keres inspirációt Emma gonosszá alakításához.
“Hogy felépítsem a Sötét Emmát egy csomó kutatást végzek itt mitológia könyvekkel, régi tündérmesés kötetekkel, végig néztem a történelemben előforduló hattyúkat és a “Swan”-ok etimológiáját. Megkaptam a lehetőséget, hogy bejuthassak a ritka könyvek szekciójába és megmutatták nekem néhány tündérmese összeállítás lenyűgöző első kiadását. Csodás volt. Vannak itt olyan történetek amiket sosem hallottam még, szóval most el kell olvasnom őket.” – nyilatkozta a színésznő, majd hozzátette milyen hálás a könyvtár kurátorainak a sok segítségért, illetve azért is, hogy egy olyan sorozatban dolgozhat, ami ennyi lehetőséget ad neki a fejlődésre. “Színészként mókás gonosztevőt játszani, de nem is számít mi az, mindig mókás a változás. Ritka, hogy egy sorozat ötödik évadában egyszer csak egy ilyen drasztikus lépéssel megváltozzon minden és napi szinten kihívást nyújtson.”
 
Azt már tudjuk, hogy érkezik Arthur, Guinevere és Merlin, ez azt jelenti hőseink útra kelnek Camelotba?
“Átmegyünk egy másik birodalomba, ahogy mindig is tesszük. Emma pedig egy olyan helyre jutott az életében, ahol még sosem volt ezelőtt. Egész életében azon munkálkodott, hogy legyőzze a nehézségeket amiket el kellett viselnie és próbált a legjobb valója lenni, erős lenni, az elmúlt pár évben pedig próbált megmentőnek lenni. Most olyan helyzetben van, ahol megszabadult mindettől és szembenézz a sok lehetőséggel ami a sötétségben rejlik és amit eddig próbált elkerülni. Látni fogjuk mit jelent ez számára és hová fejlődik tőle. Látni fogjuk a többieket is az életében, ahogy harcolnak érte, hogy kihozzák innen és segítsenek neki túljutni rajta.” – zárta az interjút Jen.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát azért durva… Nekem mindig az volt a bajom Emmával, hogy nem elég felszabadult. Ennyiből jót is tehet neki a gonoszság!!

  2. Kicsit úgy tudom elképzelni, hogy ugyanúgy jó dolgokat fog tenni, csak gonosz módon. Talán a “cél szentesíti az eszközt” mottója szerint fog tengeni-lengeni 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..