Egy egyedi Hook kapitány

0
88
megtekintések

Colin O’Donoghue a TUBRIDY-nek adott interjújában mesélt arról az időről, amikor megkapta Hook kapitány szerepét és arról, hogy hogyan próbált kialakítani egy az eddigi megközelítésektől eltérő Hook kapitányt.
 
“Amikor találkoztam a srácokkal éppen írták ezt a Hook kapitány, akit egészen különbözőnek szántak az eredetihez képest és én elég határozott képpel mentem oda arról, hogy hogyan szeretném eljátszani. Tudod akkoriban a Karib tenger kalózai igazán nagy dolognak számított és a sorozatnak is 25-30 milliós nézettsége volt akkoriban, szóval szintén nagy dolognak számított. Azt akartam, hogy Hook egy olyan rosszfiú legyen, akivel az emberek szívesen együtt lógnának. Amikor először láttam a szerepet nem teljesen úgy volt megírva, de belefért volna egy kis Johnny Depp-es hatás, ha értitek mire gondolok. Úgy gondoltam ezt is várják el az emberek a kalózoktól és a hasonló dolgoktól, ezért tudtam, hogy épp az ellenkező irányba akarok elmenni. Próbáltam behízelgővé és kifinomulttá tenni, szemben a tartózkodó és vicces dolgokkal, amik szuperek, de én akkor is más úton akartam haladni.” – nyilatkozta a színész, majd mesélt arról is, hogy mennyire élvezi a forgatásokat és egyáltalán nem munkaként tekint rá. “Olyanok vagyunk, mint egy nagy család. Mondhatni mind együtt lógunk. Sok barátot szereztünk a feleségemmel a színészek és a stáb tagok közül is, akik beugranak pizzázni és sört iszogatni szombat esténként.”
 
Persze a tréfálkozás sem maradhat el, Colin, Josh (Charming) és Sean (Robin) híresek róla, hogy mennyire szeretik ugratni egymást, de a sármos ír színész bevallása szerint Bobby(Zörgőfürge) se panaszkodhat ezen a téren. Amikor Skócia 1-0-ra megverte Írországot, Bobby aki skót származású annyira örült az eredménynek, hogy alaposan megviccelte a mi Hook kapitányunkat. “Amikor bementem a lakókocsimba, tele volt ragasztgatva minden vagy 300 apró “1-0 matricával”. Mindenütt ott voltak, még a wc tartályban is, így ha lehúztad a wc-t onnan is kis 1-0 matricák ömlöttek.”- mesélte nevetve. Később Bobby kárpótlásul jegyeket vett neki és a feleségének a visszavágóra és együtt mentek el a meccsre, Colin pedig reménykedett abban, hogy utána visszaadhatja a tréfát, de sajnos nem volt lehetősége rá, mert ismét a skótok győztek.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..