Agnes Bruckner beszél magyarul

5
162
megtekintések

Tudtátok, hogy a Lily-t alakító Agnes Bruckner félig magyar származású? Édesapja magyar, édesanyja orosz, akik Magyarországon találkoztak, majd Amerikába emigráltak. Agnes most a Bello magazinnak adott interjút, amiben mesélt a származásáról és Lily szerepéről is 😀
 
Nemrég eljátszottad Demóna lányát a Once Upon a Time-ban. Izgultál, hogy milyen lesz betoppanni egy olyan sorozatba aminek ilyen fanatikus, elkötelezett rajongói tábora van?
Agnes:
Hogy őszinte legyek nem tudtam róla, nem vagyok igazán tévézős típus. Talán ha két műsort nézek, de azok is javarészt sport műsorok. Miután megkaptam a szerepet leültem Adammel és Eddyvel, akik felvilágosítottak a szereppel és a rajongókkal kapcsolatban. Amikor kiderült, hogy Lily-t játszom a rajongók megvadultak, lenyűgöző volt. Bámulatos támogatóim vannak és csodás emberek követnek (csak a harcosaimnak hívom őket). Nagyon hálás vagyok, hogy a hátam mögött állnak, szeretem mindegyiküket.
 
A producerek nemrég fedték fel a karaktered igazi valóját, amikor jelentkeztél a szerepere, tudtál erről bármit is?
Agnes:
Fogalmam sem volt róla. Csak annyit tudtam, hogy a nevem a felvételizésnél Autumn volt és Emma egy barátja voltam. Csak miután megkaptam a szerepet világosítottak fel a fiúk. Azt is elmondták, hogy sárkánnyá fogok változni és az állam padlót fogott. Annyira izgatott lettem. Hatalmas World of Warcraft rajongó vagyok, szóval tényleg szeretem ezt a fantasy világot. Egy valóra vált álom volt.
 

Fele részt magyar vagyok, de gyermekként Jersey-ben nőttem fel, ahol ez valami olyan dolog volt, ami “különbözővé” tett a többiekkel szemben, szóval én voltam a legjobb tanítvány amikor a nagypapám a magyar nyelvről és a kultúráról mesélt nekem.
 
Te, mint híres magyar felelősséget érzel azért, hogy képviselj minket? Közösséget érzel a magyar kultúrával?
Agnes:
Persze. Folyékonyan beszélek magyarul annak köszönhetően, hogy apa és anya egész gyermekkoromon át magyarul beszélgetett velem. A házi videóink többségén csak magyarul beszélek. Minden nyáron három hónapra visszamegyünk Magyarországra vakációzni. Imádok ott lenni, nincs hozzá fogható hely.
 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Hát most nagyon meglepődtem ezt nem gondoltam volna 🙂 nagyon szívesen megnéznék egy videót amiben magyarul beszél 🙂

  2. Hú, ezt nem gondoltam volna, habár magyarok mindenhol vannak 😀 Kiderítem, hol lesz nyáron, és elmegyek, csak, hogy találkozzunk 😉 😀

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..