Adam és Eddy a sorozatról

0
4
megtekintések

A Buzzfeed készített egy összeállítást, amiben sorozatok íróit kérdezte a kedvenc jelenetről, amit valaha írtak. A gyűjteményben helyet kapott Adam és Eddy, az OUAT írói.
 
“A pilot epizódban volt egy pillanat, amikor a 10 éves főhősünk, Henry kibámult a hálószobája ablakán a Storybrooke-i óratoronyra. A mutató azóta meg volt fagyva, hogy a város létrejött évekkel korábban. Ahogy az édesanyja érkezése után bámulja azt, az óra végre életre kel és ketyegni kezd. Henry elmosolyodik. Ebben a pillanatban benne volt minden amiről a sorozat szólt és szól a mai napig: a remény. Eldöntöttük, hogy nem akarjuk nagy csavarral zárni a pilot epizódot, reméltük, hogy van elég fordulat a történetben ahhoz, hogy a nézők anélkül is elkötelezzék magukat a sorozat mellett. Helyette arra az érzésre akartunk koncentrálni, amit a nézőkben kelteni akartunk. Mindig arra törekedtünk, hogy megtaláljuk az érzelmeket még a legegyszerűbb pillanatokban is, azóta ez lett az állandó mantránk. Hogy megtartsuk a sorozatot ilyen szégyentelenül reményteljesnek, minden epizódban kutatunk azután amit mi csak “óratorony” pillanatnak hívunk.”
 
Ezen kívül egy kis oldal infó: az elmúlt időszakban eléggé megjött a kedvetek a hozzászólás íráshoz, ezért egy kicsit felújítottam a komment részleget, hogy könnyebb legyen olvasni és hozzáadtam egy “válasz” funkciót is, hogy megkönnyítse a véleményezést, ha konkrétan egy másik felhasználó kommentjéhez szeretnétek hozzászólni. Remélem elnyeri a tetszéseteket 🙂
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..