Zelena interjú

0
46
megtekintések

Azt hiszem a visszatérésed igazán zaftos volt, de ezúttal más érzés volt neked?
Rebecca:
Bámulatos volt, mintha soha nem is távoztam volna. Határozottan mókás úgy visszatérni, hogy mindenki azt gondolta már “Hála az égnek a boszi halott!”. Nagyon élvezetes volt, főleg azok a jelenetek az Íróval és Mr. Gold-al, a reakciói olyanok voltak, hogy “Basszus, visszatért.” A negyedik évad második fele izgalmas, elbűvölő és élvezetes volt.
 
Tudtad tavaly – az állítólagos halálodkor – hogy előbb vagy utóbb visszatérsz?
Rebecca:
Nem tudtam biztosan. Kint ragadtam a valós világban és más dolgokkal foglalkoztam, de végig volt egy érzésem. Amikor az a zöld füst felszállt, úgy éreztem “Ez az, visszatérek!” Mindig is rokonságot éreztem ezzel a karakterrel, jobban mint bármelyik másikkal amit eljátszottam. Olyan könnyű volt ennyire gonosznak lenni, úgy éreztem még nem lehet vége.
 
Mit gondol Zelena Robin Hood-ról, azt leszámítva hogy arra használta, hogy felcsinálja. Ő csak egy gyalog számára?
Rebecca:
Igen, eléggé. Nem gondolom, hogy bármilyen érzése is lenne Robin irányába, szóval csak bábunak látja. Csak egy másik módja, hogy kést döfjön Reginába, tudod az egész “bosszút állni” dolog. Igazán kínos, hogy Zelena villog, hogy “Ó terhes vagyok” és nem is tudja, hogy Reginának nem lehet gyermeke. Dupla ütés. Bumm-bumm, ütés a seprűnyéllel. Annyira intenzív, szegény Regina.
 
Zelena volt az aki emlékeztette Reginát, hogy hasonlít az édesanyjukra. Gondolod, hogy csak azért mondta, hogy megbántsa vagy rájött, hogy ez lehet a módja hogy megmentse az életét?
Rebecca:
Igen, azt hiszem az “Olyan vagy, mint az anyád” egy jó módja, hogy megbántsunk valakit, akinek rossz szülei voltak. De azt hiszem van mögötte egy kis fájdalom is, hiszen a féltékenysége onnan fakad, hogy Reginának volt kapcsolata azzal a nővel, aki őt egy kosárban átküldte Óz birodalmába. Még csak találkozni sem tudott vele, szóval az ő kapcsolata nagyon más. Ez is csak egy módja, hogy bántsa Reginát, amiért őt megbántották. Ha nekem fáj, fájjon neked is.
 
Regina felfedezte ebben az epizódban, hogy a boldog befejezés önmagunkból fakad, nem valami vagy valaki másból. Gondolod, hogy Zelena elhiszi ezt, vagy badarság szerinte?
Rebecca:
Nem hiszi még, de ez egy nagy pillanat volt Lana karaktere számára. Rájön, hogy mindene megvan amit keres, ez egy nagy, meghatározó pillanat számára. De ami az én karakterem illeti, nem hinném hogy itt tart még, hiszen nem boldog és nincs senkije. Azt hiszem Zelenánál ez az egész a fájdalomból fakad. Nincs senkije. Sosem volt édesanyja, az édesapja egy alkoholista volt, aztán őt is elvesztette. Sohasem volt senkije, aztán jött Rumple és úgy érezte végre van egy idősebb apafigura az életében aki vigyáz rá és segít neki a varázslásban. Ő volt az egyetlen olyan ember akit ismert és szintén varázsképességei voltak. De mindenki cserbenhagyta eddig az életében.
 
Feltéve, hogy a baba tényleg a világra jön, van rá esély, hogy Zelena jó anyává váljék?
Rebecca:
Mindig azt mondom, hogy ebben a sorozatban bármi megtörténhet. Ha megszületik a baba az ég tudja milyen anya lesz belőle. De azt hiszem lehet jó anya belőle, mert a sorozatban az az egyik legjobb dolog, hogy még akkor is ha gonosztevő vagy lehet néhány csodálatos tulajdonságod és lehet benned szeretet, ezt mutatják meg azok a szuper visszaemlékezések. Megmutatták hogy fiatalon mennyire vágyódott a szeretet után és ez nem tűnhet el teljesen.
 
Mondhatsz valamit a fináléról?
Rebecca:
Benne vagyok a fináléban. Ezt megengedték, hogy elmondjam. Az emberek nem számítanak arra ami jön. Egyike azoknak a fináléknak ami emlékezteti az embereket arra, miért szeretik ennyire ezt a sorozatot és be kell kötniük a biztonsági öveket, mert minden kifordul.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..