Van még esély Zörgőfürgének?

0
8
megtekintések

A sötét tettei ellenére is, Zörgőfürge a rajongók egyik legnagyobb kedvence. A sors azonban nem ilyen megbocsátó vele, a tettei következményében besötétedett a szíve. De vajon helyrehozhatja még a dolgokat és lehet az a jó fickó, amit egykor Belle várt tőle?
“Zörgőfürge legnagyobb gyengesége, hogy képtelen megszabadulni a hatalomtól. Nehéz helyesen cselekedni és mi szeretünk erről írni, és megmutatni, hogy nem baj. Nem mindenki képes úgy felkelni, hogy na ma helyesen cselekszem. Számunkra ez az érdekes ebben a karakterben.” – nyilatkozták az írók.
 
Az, hogy nem tudta feladni a hatalmat annak ellenére sem, hogy mindene megvolt ami boldoggá tehette volna dühítő a rajongóknak, különösen azoknak akik Belle-el szeretnék látni. De a közelgő finálé megmutatja, hogy Zörgőfürge miért találja olyan nehéznek a változást. “A fináléban többet tudunk meg róla és arról, hogy miért teszi amit tesz.” – nyilatkozták, ami azt is jeleneti, hogy mélyebbre ásunk a Belle iránti érzéseit illetően is és hogy hol tart most a kapcsolatuk, amikor Zörgő élete igazán veszélybe került. “Határozottan bepillantást nyerünk abba, hogyan éreznek egymás iránt.”
 
Ám a bepillantás nem szükségképpen jelenti azt, hogy valaha is igazán a jó fiúk közé tartozhat. Igaz az évad második fele a “hősök és gonosztevők” témáját járta körül, de a megváltás nem mindenkinek van benne a pakliban. “Mindenkinek van lehetősége a megváltásra és annak az elutasítására is. Meg akartuk mutatni, hogy van egy szürke terület is, ahol a gonosztevők sem olyan gonoszak és a hősök sem olyan lenyűgözőek. Fel is tudnak cserélődni. Sajnos még ha mélyen belül szeretnénk is ha megváltaná magát néhány ember, nem mindenki képes erre.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..