Van még esély Zörgőfürgének?

A sötét tettei ellenére is, Zörgőfürge a rajongók egyik legnagyobb kedvence. A sors azonban nem ilyen megbocsátó vele, a tettei következményében besötétedett a szíve. De vajon helyrehozhatja még a dolgokat és lehet az a jó fickó, amit egykor Belle várt tőle?
“Zörgőfürge legnagyobb gyengesége, hogy képtelen megszabadulni a hatalomtól. Nehéz helyesen cselekedni és mi szeretünk erről írni, és megmutatni, hogy nem baj. Nem mindenki képes úgy felkelni, hogy na ma helyesen cselekszem. Számunkra ez az érdekes ebben a karakterben.” – nyilatkozták az írók.
 
Az, hogy nem tudta feladni a hatalmat annak ellenére sem, hogy mindene megvolt ami boldoggá tehette volna dühítő a rajongóknak, különösen azoknak akik Belle-el szeretnék látni. De a közelgő finálé megmutatja, hogy Zörgőfürge miért találja olyan nehéznek a változást. “A fináléban többet tudunk meg róla és arról, hogy miért teszi amit tesz.” – nyilatkozták, ami azt is jeleneti, hogy mélyebbre ásunk a Belle iránti érzéseit illetően is és hogy hol tart most a kapcsolatuk, amikor Zörgő élete igazán veszélybe került. “Határozottan bepillantást nyerünk abba, hogyan éreznek egymás iránt.”
 
Ám a bepillantás nem szükségképpen jelenti azt, hogy valaha is igazán a jó fiúk közé tartozhat. Igaz az évad második fele a “hősök és gonosztevők” témáját járta körül, de a megváltás nem mindenkinek van benne a pakliban. “Mindenkinek van lehetősége a megváltásra és annak az elutasítására is. Meg akartuk mutatni, hogy van egy szürke terület is, ahol a gonosztevők sem olyan gonoszak és a hősök sem olyan lenyűgözőek. Fel is tudnak cserélődni. Sajnos még ha mélyen belül szeretnénk is ha megváltaná magát néhány ember, nem mindenki képes erre.”
 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.