Új design

0
17
megtekintések

A finálé tiszteletére új design került fel az oldalra, amin ezúttal a mesekönyv került főszerepbe és a szereplők (eredeti) mesevilági alteregója (akinek nem jelezné ki, frissítse az oldalt az f5-ös billentyűvel). Őszintén megvallva eredetileg a nyárhoz jobban illő sárgában gondolkoztam, de sehogy sem bírtam megszokni, ezért inkább maradtam annál ami adja magát a sorozatot illetően: a kéknél. A galériát is hozzáigazítottam az oldalhoz, ott is az f5-el tessék frissíteni ha nem adja ki az új külsőt. A véleményeket szívesen fogadjuk és ha esetleg valami hibát találtok szintén jelezzétek bátran és javítom. (Mobilon a fejlécen úszó felhők nem mindig jönnek be, ennek az oka, hogy sok mobilos böngésző nem tudja kezelni a flash-t. Ezzel sajnos nem tudok mit kezdeni.)
 
Ennyi lenne a design. A másik fontos dolog, hogy a dupla résszel lezárul a 4 évad. A feliratot illetően majd csak holnap tudunk nyilatkozni, igyekszünk hamar végezni, de a dupla rész dupla munkával is jár, ezért kérlek legyetek türelmesek.
Ezen kívül szeretném megköszönni mindenkinek, aki velünk izgulta végig az évadot – különös köszönet jár azoknak akik már az előző évadot is velünk követték. Remélem az ötödik évadban is velünk maradtok! És persze a szünet alatt sem áll meg az élet, a hírek gyakorisága sajnos csökken, de amint megjelenik valami mi mindenképpen szállítjuk az infókat nektek. Nem maradnak el a közönségtalálozók összefoglalói és júliustól a forgatási infók sem, tehát ahogy tavaly nyáron, úgy idén is aktívak maradunk. Örülünk mindenkinek aki velünk tart, a többieket pedig várjuk vissza a következő évadra 🙂
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..