Spooky Empire 2015

0
18
megtekintések

Lana idén is részt vett a Spooky Empire Con-on, amit May-Hem-ben rendeztek meg (ezúttal egyedül). A rendezvényen elhangzott legfontosabb infó, hogy az ötödik évad forgatásai július 8-án kezdődnek majd, tehát azután lehet már számítani forgatási infókra/képekre. Persze ezen túl is sok érdekességet mesélt a Reginát alakító színésznő, amiről egy rajongói videót is hoztam nektek. A közönségtalálkozó képeit közepes minőségben a facebook oldalunkon nézhetitek meg!
 

 

  

Galéria link: színészek és megjelenések > spooky Empire 2015

Facebook link: Spooky Empire 2015 – Lana PaRrilla

 

Érdekességek az interjúból:

  • Ha Reginának be kellett volna mennie a visszhang barlangba a harmadik évadban, a titka valószínűleg az lett volna, hogy megölte az édesapját.
  • Lana elmondta, hogy szereti a Giny-vel közös jeleneteit. A kapcsolatuk a javításról, gyógyulásról szól.
  • Lana örülne egy musical epizódnak.
  • Lana néhány dolgot önmagáról is elárult: játszik gitáron, dobon és énekel is. Emellett spirituális alkat és nagyon elfogadó másokkal. Az édesapját tragikus módon veszítette el, örülne ha szigorítanák a fegyvertartási törvényeket. Úgy gondolja a legnagyobb ajándék amit adhatsz valakinek: a szabadság, nagylelkűség, a barátság és a megértés.

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..