Regina boldog befejezése

1
16
megtekintések

Regina és Robin esélye az együttlétre alacsonyabb, mint valaha. Hiszen Robin Hood a becsület embere és sosem hagyná el születendő gyermeke anyját, még akkor sem ha az történetesen a Nyugati boszorkány. “Mindig úgy írtuk a sorozatot, hogy az emberek boldog befejezése nem egyetlen személyen függ. Reginából, Robinból és a második esélyből sokkal többet viszünk bele a vasárnapi epizódba.” – nyilatkozták az írók, akik bár ebben az évadban próbálták elmosni a jó és rossz közötti határvonalat, úgy érezték Zelenát még sötétebbre formálni helyes döntés volt. “Érdekes írni a gyengeségről, néha saját magunk legnagyobb ellenségei vagyunk. Zelena esetében ez a zöld féltékenysége. Szerettünk erről írni és megmutatni, hogy az rendben van ha nem mindenki úgy kel fel reggel, hogy ma a helyes dolgot teszem.”
 
Akárhogy is, ha valami még szimpatikusabbá teheti Zelenát, az csak a baba lehet, még ha gonosztevői indítékkal hozták is létre. ” A baba bosszúból jött létre, de ez még nem jelenti azt, hogy nem hozhat valami jót Zelenának.” Mindazonáltal, ha a baba képes is beteljesíteni Zelena bosszúvágyát, akkor sem biztos, hogy Regina hajlandó lesz mindent elengedni. Újabb fenyegetést jelenthet az is a Robinnal való kapcsolatára, ha visszatér a régi Gonosz királynő énjéhez. “Tudjuk, hogy egyszer Regina már második esélyt akart adni Zelenának. Ezúttal nem tudom lesz e ilyen elnéző. Meglátjuk vasárnap, amikor ebbe az egészbe bele fogunk menni.” – zárták az interjút az írók.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Regina helyében én baromira haragudnék Robinra, hogy mindenkiért felelősséget vállal csak érte nem. Aztán azt sem értem, hogy miért nem lehet a baba születését megvárni, aztán elhúzni vele Storybookba, ahová Zelena nem tud utánamenni. Ez most nagyon szemétnek hangzik elsőre, de milyen anya lesz az a nő, aki csak azért esett teherbe, hogy bosszantsa a húgát? Regina meg már bizonyította, hogy jó anya.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..