Piroska ismeretlen története (regény)

0
46
megtekintések

Piroska karaktere az első két évadban fontos szerepet játszott a sorozatban, de amikor az őt alakító színésznő, Meghan Ory a CBS “Intelligence” című sorozatában szerepet kapott háttérbe szorult a karaktere. Azonban a legújabb OUAT regényben – amiről korábban már írtam nektek – végre főszerephez jut és a rajongók jobban megismerhetik a fiatal korát.
 
A történetről:
A 16 éves Piroska egy olyan faluban él a Nagyival, ahol farkasidő alatt a túlélés egyetlen módja ha bedeszkázzák a kunyhókat és elrejtőznek. Piroska emellett besegít a Nagyi üzletében is, háztól-házig szállítja a frissensült finomságokat a kis kosárkájában. A lány állandó küzdelmet vív a vad természete és a szigorú neveltetése között, hiszen felfedezi, hogy igazán temperamentumos tud lenni, ha a kegyetlen lányok túl messzire mennek vele. Ahogy Zörgőfürge mondta a sorozatban “Ha megtanuljuk irányítani, már nem kell félnünk tőle.” A könyvben találunk visszaemlékezéseket is 13 éves korára, amikor megkapta a köpenyét és a Piroska becenevet, illetve rémálmok gyötrik, amiket nem ért, de a rajongók felismerhetik benne a farkas oldalát.
 
A regény csak szeptember 22-én jelenik meg Amerikában, de máris napvilágot látott a borítója, amit el is hoztam nektek. Magyar megjelenésről egyelőre nincs információ.
 

Borító link: egyéb > könyvek

 

Előző cikkSpooky Empire 2015
Következő cikkAz évad kedvencei
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..