Patrick Fishler interjú

0
7
megtekintések

Az Író írt néhány nem túl szép dolgot, például amit Hófehérke és Charming tett azért, hogy biztosítsák a kislányuk jóságát. Mit gondolsz ez miért volt? Mi volt a motiváció mögötte?
Patrick:
Azt hiszem csak kicsit érdekesebbé akarta tenni a történetet. Nem valami gonosz okkal tette ezt, én hiszem, hogy tényleg az érdekesebb történetért tette. A fináléban pedig kicsit többet tudunk meg róla és a háttértörténetéről. A finálé bizonyos szempontból a háttértörténetével kezd, szóval tényleg bepillantást nyerünk abba. Igazán egy jobb mese után kutatott az elméjében.
 
Nem tudunk sokat az Íróról, de azt tudjuk hogy nagy erőt hordoz a tollában. Mit gondolsz miért választották ki Írónak?
Patrick:
A fináléban megtudjuk miért és hogyan választották ki. Nagyon gyors. Hatalmas epizód lesz a jövőheti, választ fognak adni erre az Író háttértörténetében.
 
Az Íróról beszéltek az évad nagy részében, mielőtt rátalálták. Gondolod, hogy jókor mutatták be?
Patrick:
Úgy gondolom. Mindig is úgy véltem ha elhúzol valamit érdekesebb lesz, Adam és Eddy pedig okosan töltik ki ezt a dolgot. Az évad első felében a Jégvarázs dologgal, de azért beszéltek kicsit a karakteremről, aztán bejöttek a Sötétség királynői, és hirtelen mindenki a boldog befejezést akarta, ez volz a tökéletes időpont, hogy bemutassák őt.
 
Mit gondolsz az Író gonosztevő vagy hős?
Patrick:
Azt gondolom mindenkiben van mindkettőből egy kevés. Ezek csak nevek, csak szavak. Azt gondolom megtanultuk ebben az évadban és a sorozatból úgy általában, hogy a gonosztevőknek mindig oka van rá, hogy miért cselekszenek úgy, ahogy. Szörny Ella volt az első olyan gonosztevő a sorozatban, aki gyakorlatilag egészen gonosz volt. Fiatalon is gonosztevő volt, gonosznak született. De a többieknél, van egy kis más is. Néha például megtesznek bármit azért hogy megvédjék a szeretteiket. Az Író azt hiszem se nem hős, se nem gonosztevő, csupán egy érdekes karakter. Néhányan talán azt mondják rá, hogy gonosztevő, hogy olyan rossz. De mivel én játszom őt, én nem gondolom így.
 
Az Írónak volt múltja Szörny Ellával. Gondolod ez hatással volt rá?
Patrick:
Teljesen. Bizonyos szempontból az ő anyukája hívta fel a figyelmét rá, hogy élnie kellene az életét, ezért adott egy esélyt Szörny Ellának és a kapcsolatuknak. Az, hogy elárulta őt megadta a végső lökést, hogy kibújjon egy kicsit a kagylóhéjból, akár jó ez, akár nem. Azt gondolom abszolút nagy hatással volt rá, igazán törődött vele. És még mindig úgy gondolom, nem is szerethettem volna jobban a Victoria-val közös munkát. Nekik kettejüknek kellene kapni egy spin-off sorozatot vagy valamit.
 
Talán visszaírhatja Szörny Ellát.
Patrick:
Pontosan.
 
Mit gondolsz mi kell az Író boldog befejezéséhez? És a rajongóknak sikerül látni azt?
Patrick:
A fináléból megtudjátok, meg fogjuk tudni mit szeretne. Szóval maradjatok éberek.
 
Ki a kedvenc karaktered az Írón kívül?
Patrick:
Zörgőfürge. Imádom Robert Carlyle-t, egy igazi álom. Színészként, emberként, mindenhogy. Hatalmas fickó. Sokat dolgoztunk együtt ebben az évadban és jó volt vele lógni. Szerettem az ellentétét játszani, fantasztikus fickó.
 
És lenyűgöző karakter.
Patrick:
Igen, szerethetővé teszi azt is, ami egyébként nem szerethető egy karakterben. Mert annyira elbűvölő és mindenki szereti Bobby-t. Fantasztikus fickó.
 
A többi televíziós szereped végig gondolva – mint a Mad men és a Lost – hogyan hasonlítanád ezekhez az OUAT-ot?
Patrick:
Igazán bámulatos tapasztalat volt. Rikta, hogy ennyire jól szórakozik az ember, mint itt. Igazán mókás világ ez. A stáb csodálatos, barátságos és tehetséges. Nagyon jól éreztem magam. Tudod távol lenni a feleségemtől és a lányomtól mindig nehéz, de amikor legalább a munka olyan, mint egy álom, az szuper. A Mad Men, a Lost fantasztikus volt, szóval mind ebbe a kategóriába esik.
 
A sorozatban minden évad végén kapunk egy kis betekintést a következő évad gonosztevőjére vagy varázslatára. Mire számítsunk ezúttal a két órás fináléban?
Patrick:
Egy igazi hullámvasút lesz. Határozottan olyan dologgal ér véget, ami új ajtót nyit meg a sorozat számára. De nem akarok túl sokat elmondani. Élvezzétek a jövő hetet, szuper lesz. Azt hiszem a közönség jól fog szórakozni, jó lehetőség lesz a sorozat színészeinek, hogy pont az ellentétét játsszák, mint eddig. És lesz egy csokor meglepetés is.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..