Páros spoilerek

0
7
megtekintések

Rumbelle: Ez lehetett a tévétörténelem legrövidebb nászútja, a Belle és Zörgőfürge páros rajongói szívszaggató évadon vannak túl. Azoknak akik már belefáradtak a találgatásba, hogy mi lesz velük, a sorozat írói megoldást ígérnek. “Kapunk néhány megoldást azt illetően hol tartanak. Zörgőfürgének és Belle-nek hosszú és kanyaros útja volt, és ez a hosszú kanyaros út tovább folytatódik, de szeretjük ezeket a karaktereket és azt is amit egymásnak jelentenek. Betekintést nyerünk abba miért viselkedett úgy Zörgőfürge, ahogyan.” – nyilatkozták az írók.
 
Snowing: Most, hogy Emma végre megbocsátott a szüleinek, itt az ideje, hogy befejezzék az “összeszidott kiskutya” viselkedést és egy új (epikusan gonosz) módon lássuk őket. “Rossz dolgot cselekedtek és meg kell fizetniük ezért. A fináléban olyan módon látjuk majd Josh-t és Ginny-t, ahogy azelőtt még soha, ezt megígérhetem. De azt hiszem megoldást találunk számukra még ebben az évben.” – nyilatkozta Eddy Kitsis.
 
OutlawQueen: Az, hogy az évad egy érzelmi hullámvasút volt Regina és Robin számára, még enyhe kifejezés. A szerelmük sok hullámvölgyön esett át és még mindig szédülünk a sok zavarodottságtól. Szerencsére eljött az ideje, hogy válaszokat kapjunk a kapcsolatukról. “Meg lesz hozva a döntés és tisztázva lesz a helyzetük az év végéig.” – ígérték a sorozat írói.
 
CaptainSwan: Emma és Killian ebben az évadban megosztott egymással néhány édes pillanatot, bár ettől még nem lehetünk biztosak benne, hogy a vasárnap is leülhetnek egy kávéra, de az biztos, hogy a finálé egyik legfontosabb szerelmi szála hozzájuk kötődik majd. “A kapcsolatuk tesztelve lesz, ahogy mindig és egy érzelmi igazságra fény derül velük kapcsolatban.” – vallotta be Eddy Kitsis.
 
Arról is megkérdezték az írókat, hogy számíthatunk e egy kis varázslat megtörős csókolózásra, de ők nagyon visszafogottak voltak a válaszukban arról, hogy kik lehetnének azok. “Lesz némi csókos akció. Hogy mit tesz és hogy működik majd ,lehet kicsit más lesz, mint ahogy ezelőtt láttuk, de határozottan lesz némi csókos akció. Kapunk e igaz szerelem csókját, ami megtöri az átkot? Nem. Lesz e csók a fináléban? Úgy hiszem igen. Mindig van valami csókolózás és akár megtöri az átkot az igaz szerelemmel, akár nem, mindenhogy forró lesz.” – zárták az interjút.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..