Emma, az új Sötét Úr(nő)

0
20
megtekintések

Emma kemény évadot hagyott maga mögött, ám a következő évad sem ígérkezik egyszerűbbnek számára. A negyedik évadban megküzdött az árulással, hazugsággal és a sötétség csábításával, Szörny Ella megölésével pedig olyan fordulóponthoz érkezett az élete, ami örökre nyomot hagyott a lelkében.
 
“Egy üres helyet látok Emmában ott, ahonnét már az anyaméhben kivették belőle a sötétséget és ez az üresség öntudatlanul is kísértette őt. Egész életében azért harcolt, hogy felülemelkedjen a rossz dolgokon, amik vele történtek. Amikor elárultnak érezte magát a szülei hazugsága miatt – és felelősnek érezte magát a Lily életében lévő sötétségért – ez az üresség elkezdett megtelni a fájdalommal és a haraggal, amit azelőtt mindig elkerült. Mindannyian képesek vagyunk jó dolgokra és rettenetes dolgokra is. Sosem tudta megemészteni a gyermekkori szenvedéseit, aztán arra sem volt ideje, hogy megeméssze a megmentő szerepét. Omladozni kezdett belülről, mert nem volt ideje meggyógyítani a lelkét. Ez sebezhetővé tette a rossz – de legalábbis extrém – döntések irányába.” – nyilatkozta Jennifer Morrison a Tribeca filmfesztiválon.
 
Emma végül a családja és barátai segítségével felül kerekedett a sötétségen, de a finálé váratlan csavarral zárult: bizonyítva, hogy a saját lelke árán is megmenti a szeretteit, Emma magába fogadta a Sötét Úr erejét. Vajon ismét elég erős lesz ahhoz, hogy legyőzze a sötétséget és végre ő is elnyerheti a boldog befejezést? “Mindig úgy éreztem, hogy a boldog befejezést inkább “boldog kezdetnek” kellene nevezni, hiszen az igazi befejezés a halál, nem igaz? Akárhogy is, hiszem azt, hogy Emma megérdemli a boldog kezdetet. De azt is hiszem, hogy az írók lenyűgöző munkát végeznek, hogy megmutassák nekünk néha jó indokkal a hősök is tesznek rossz dolgokat és fordítva. Ahogy mindig, ez az egész nagyon bonyolult.” – zárta az interjút Jennifer.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..