Emilie az ötödik évadról

2
10
megtekintések

Emilie a napokban megjelenet a 2015-ös Heller Awards-on, ahol a RedCarpet riportere kérdezte mit tud az ötödik évadról. Emilie tréfásan megjegyzi, hogy ha elmondaná meg kellene ölnie a nőt, de végül néhány apróságot mégiscsak elárult.
 
Több izgalmas kapcsolat alakul ki a szereplők között és olyan családi szempontok alakulhatnak ki, amikre talán nem is számítunk, majd hozzáteszi, hogy ezen túl ő sem tud sokat még a folytatásról. Hogy Emma Sötét Úr(nő) szerepe az évad mekkora részét teszi ki szintén nem tudja megmondani még, de ő is nagyon kíváncsi már rá. Hogy érkezik e új gonosztevő szintén nem tudja biztosan, de feltételezhetően igen, hiszen mindig újabb és újabb gonosztevők érkeznek Storybrooke-ba. Végül megkérdezik, ha választhatna egy tündérmesét amiben a valóságban élhetne, melyiket választaná, amire Emilie ismét a kedvenc meséjével, a Harisnyás Pippivel felel. Az interjút videó formában is elhoztam nektek a facebook oldalunkon pedig néhány a rendezvényen készült képet is találtok Emilie-ről!
 


 

  

Facebook link: Emilie de Ravin -TMA 2015 Heller Awards

 

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..