Az írók még több évadot terveznek

0
14
megtekintések

Majdnem egy év telt el mióta az Első pillantást vethettük Elsára és most vasárnap újabb szuper titkos évadzáró jelenet vár ránk. Ám ezúttal nem egy ismerős tündérmese szereplő vár majd ránk, hanem egy másfajta meglepő fordulat, aminek hatásai lesznek az 5. évadra.
“Lesz egy szupertitkos jelenet, amin le vagyok döbbenve, hogy még nem szivárgott ki, bár még van idő. Abszolút utalni fogunk az 5. évadra, de szemben a tavalyi “jön a Jégvarázzsal” vagy az azelőtti “irány Sohaországgal szemben, most inkább az első évadhoz hasonlóan a sorozat egy feltétele változik meg, ami mindenkire hatással lesz.” – nyilatkozta Eddy.
 
De bárhogy is nézzenek ki az eltitkolt jelenetek, a promóképek és előzetesek alapján a finálét a szerep-kifordító átírt történelem uralja majd, amit a haldokló Zörgőfürge diktál az Írónak, az új “Hősök és gonosztevők” mesekönyvébe. Igaz Reginának már nincs szüksége a firkász képességeire, de a sorozat készítői úgy érezték tartoznak annyival a nézőknek, hogy megmutassák mi történik ha az Író írni kezd. És ha már az írókról van szó, nekik nem olyan sietős hogy meghatározzanak egy befejezést, mint korábban a Lost esetében, ahol már jó előre be volt jelentve a vég. “Nem hiszem, hogy fel szeretnénk állítani egy meghatározott befejező időpontot a sorozatnak. A fejünkben megvan, hogy szeretnénk lezárni ezeknek a karaktereknek a történetét, de anélkül, hogy hogyan jutnak el addig lehetetlen megadni a pontos befejező időpontot. Inkább kiépítünk mindent abba az irányba, ami a kielégítő befejezéshez vezet. Tudjuk hogy fogjuk befejezni, ez tényleg azon függ, mennyi időbe telik eljutni odáig.” – zárták az interjút.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..