“Anya” elérhetőségek

5
19
megtekintések

Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget! Ismét köszönjük Éva segítségét a fordításban.
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat Vidto Indavideó

Segítség az epizódnézéshez // További elérhetőségek a Média menüpontban

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 21-es számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

5 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Köszi a feliratot! 🙂
  Ám nem lehetne inkább a 720p releasekhez időzíteni?Most is a 720p dimension-t töltöttem le,és valahogy mindig elcsúszik egy idő után.Hiába állítok rajta hogy mondjuk 1-2 mp-el később/előbb jelenjen meg a felirat,pár perc és megint elcsúszik :/

 2. Ez igazából nem a felbontáson függ elsősorban, hanem a frame raten, hogy milyen gyorsan váltják egymást a képkockák. Ezt a videó feltöltője a konvertálás során tudja variálni. Éppen ezért változó, hogy mikor mennyire tér el a különböző verzióknál, van hogy stimmel, van hogy nem. A felirat ahhoz a verzióhoz készül amelyik legelőbb kijön. Felbontásra pedig csak azért kisebb méretűt adok meg, hogy akinek gyengébb a net sebessége is könnyedén le tudja tölteni.
   
  Annyit tudok esetleg tenni, hogy később csinálok egy második feliratot, külön időzítéssel. De hétfőnként az már egészen biztosan nem készül el, sajnos a mi időnk is véges. 😀

 3. Ja értem.Hát jó lett volna egy második felirat,mert a múltkor is a lejátszóban állítgattam mindig film közben a felirat időzítését,mert állandóan elmászott,és úgy néztem végig,de így nem a legjobb 🙂
  De amúgy most nézem hogy már csak 1 dupla rész lesz,úgyhogy azt már kibírom,csak eddig mindig 720p-ben néztem és már megszoktam.
  Azért köszi!

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..