2015 Regal Con – Zelena

1
21
megtekintések

A Regal Con egy kimondottan “Once Upon a Time” rendezvény, ahol csupa olyan színésszel lehet találkozni a szerencsés rajongóknak, akik a sorozathoz köthetők. A következő interjú ott készült a Zelenát alakító Rebecca Mader-el.
 
Mit gondolsz arról a csavarról, hogy Zelena nem csak, hogy életben van, de gyermeket is vár Robintól?
Rebecca:
Azt hiszem szeptemberben mondták el nekem, hogy “Azon gondolkozunk így hoznánk vissza a sorozatba, és végig te lennél Marian”. Én meg rögtön arra gondoltam, hogy a rajongók milyen pipák lesznek. Rettenetes, elragadóan rettenetes. De mindennek a teteje, hogy a terhességről nem tudtam, igazából a kisegítő személyzettől tudtam meg. Elszólta magát, hogy “Tudod, hogy terhes vagy.” én meg csak néztem, hogy “Mi vagyok?”. Vicces, hogy a tévésorozatoknál a különböző osztályok más időben kapják meg a szövegkönyvet, így néha a jelmezesek és kellékesek előbb megkapják, mint a színészek.
 
A játékodba annyi kis apró érdekességet viszel, egyszerűen élvezed. Különösen az “Aranyszív” című epizódban figyeltem meg, amikor közel hajolsz Goldhoz a kórházban. Honnan jön ez az élvezetes gonoszság?
Rebecca:
Nem tudom. Biztos valami nem stimmel velem, mert normális gyerekkorom volt, a szüleim kedvesek, még mindig együtt vannak és ők a legjobb barátaim. Amikor olvastam a jelenetet nem tudtam hogyan fogom előadni. Csak azt tudtam, hogy valahogy érdekessé kell tennem. Nem készültem elő vagy ilyesmi, egyszerűen ha egyszer Zelenává válok, szó szerint elveszek a karakterben és az őrület előjön valahonnan. Nincs irányításom felette.
 
Gondolod, hogy Zelena jó anya lenne?
Rebecca:
Ez jó kérdés, szerintem igen. Ha emlékszel amikor fiatalabb volt a fájdalma onnan fakadt, hogy az anyja elhagyta, az apja meg alkoholista volt és nem segített neki a varázserejével, hanem azt akarta, hogy elrejtse, mintha valami sötét titok lenne. Csak arra vágyott, hogy szeressék, szerintem a szörnyű viselkedése is ebből a fájdalomból fakad. Tehát ha valami meg tudná változtatni őt az a baba, aki feltétel nélkül szerethetné őt. Biztosan nem tudom hogyan hatna rá, de szeretném azt hinni, hogy ez meggyógyítaná.
 
Mit gondolsz mi lenne számára a boldog befejezés?
Rebecca:
Attól függ. Attól függ, hogy alakul a története, mert jelenleg ha mindent elvesz Reginától, az teszi boldoggá. Talán ez lesz a boldogsága, vagy rájön, hogy nem kell Reginával szórakoznia, inkább élni a saját életét. A baba is a boldog befejezése részét képezheti, ha tényleg megszületik. Sok mindentől függ, nem tudom mit terveznek az írók.
 

1 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ha az ellenkező világban Robin összeházasodott Zelenával, akkor lesz Robin és Regina esküvő is Storybrooke-ban!? 🙂

    Henry simán elintézhette volna őt, ahogy Regina akarta. Nem lett volna gyilkos, ha egyszer sosem létező személyt írt volna ki.

    Találni kéne Zelenának is már végre egy pasit, talán Regina szerezhetne neki egyet, ha már elvette tőle az ő pasiját. 🙂

    Az érdekes volt, hogy elkezdett bezöldülni abban a világban is, ahol Zelena hős volt, vagyis a természete se lehetett volna megjátszott.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..