2015 Regal Con – Robin

0
11
megtekintések

Sziasztok!

katie vagyok, az új társszerkesztő, így Shaly mellett én is hozom nektek az OUAT híreket. Kezdésként pedig hoztam egy interjút a sorozat Robin Hood-jával.
 
Amikor először olvastál a forgatókönyvben Zelena terhességéről, mi járt a fejedben?
Sean: Ez volt az első alkalom, hogy nem olvastam el a forgatókönyvet. Éppenséggel Adam és Eddy mondta el, hogy mi is fog történni, ez körülbelül fél éve lehetett. Elmondták, hogy sokkot akartak belevinni a történetbe, így elgondolkoztam azon, hogy egy pár évig abba kéne hagynom a Twitter-t, ameddig ennek a szálnak vége nem szakad. Sokakat felzaklatott és mérgesek voltak, de emlékeztetnem kell mindenkit, hogy ez egy dráma. Ha mindenki csak vásárolna és bort inna, nem lenne túl izgalmas sorozat. A hősöket és a karaktereket veszélyes helyzetbe kell tenni, akadályba ütköztetni, amiket legyőznek. Érdemes ezeket szem előtt tartani. Mindig azt mondom, és ezt szerintem még Eddy-től vagy Adam-től hallottam: ,,Még nem mondtuk el a teljes történetet. Bármi történik bármelyik karakterrel, legyen az jó vagy rossz, lehet hogy nem marad minden úgy, ahogy akkor.

 

Amikor megkaptad Robin háttértörténetét, passzolt azzal, amit gondoltál előtte?
Sean: Nem igazán. Nem is próbáltam meg kitalálni az írók gondolatait. Amikor Zelena terhességéről meséltek, akkor mondták meg, hogy Robin Hood centrikus lesz az az epizód. Fogalmam sem volt mire számítsak, de hittem bennük, hiszen hihetetlen írók! Nagyon izgatott voltam, amikor olvastam az epizódról. Van egy dolog, amit lehet páran nem vettek észre abban az epizódban, amikor Marian-nak mondtam, hogy “Ez a varázsa”, amit ma már tudunk, hogy az is volt, hiszen Zelena volt a hamis Marian. Ami meg is magyarázza, hogy miért néztem ki Tom Ellis-ként a második évadban. Ha visszanézed, láthatod, hogy ő volt Robin Hood, de ő nem tudta elvállalni a folytatást. És volt egy vicces jelenet is, ami ki lett vágva, ahol azt mondom: ,,Légy vidám ember” és levágtam a notthinghami seriff nadrágját, aki fenyegetett, de ezt valószínűleg látni fogjátok a DVD-ben. Szörnyű, hogy elveszítünk pár jelenetet, de csak 42 percünk van, hogy elmondjuk minden epizódnak a történetét, de ez remek volt! Nagyon jól érzem magam, miközben Robin Hood történetét mondom el.

 

Mi eddig a kedvenc pillanatod a sorozatban?
Sean: Ez az elmúlt két év nagy változásokat hozott számomra. Csodálatos érzés részese lenni ilyen sorozatnak, amit az egész világon ennyire szeretnek. Imádom Robin Hood-ot játszani. Együtt játszani a gyönyörű Lana-val. Nagyon jó kémia működik kettőnk között. Nem feszengünk egymással és minden csak simán megy együtt. De szeretem a közös jeleneteket Bobby Carlyle-val is. De idáig nem dolgoztam túl sokat együtt Josh-sal, de szeretnék még többet és Ginny-vel, valamint Colin-nal is. Mindenkivel jóban vagyok és mindenki csodálatos! Az üldözés a lovon nagyon izgalmas volt, még akkor is ha csak mechanikus ló volt, mert Vancouver belvárosában forgattunk és több száz ember volt az utcákon. Olyan érzésem volt, mintha a gyerekkori énem álma vált volna valóra. Egy hős voltam egy lovon, aki egy tolvajt üldözött. Hihetően kellett játszanom, hogy ez a megélhetésért megy és sokszor gondolom úgy, hogy minden megérte.

 

Érdekes, hogy említed a több közös jelenetet Josh Dallas-szal. Volt egy jelenet a harmadik évadban, ahol az istállóban beszélgettetek és ittatok. Úgy tűnt, tényleg jó barátok vagytok.

Sean: Nagyon kedves számomra az a jelenet, de azt hiszem Josh-nak nehéz jelenet volt. A karaktere sok dolgon ment keresztül, szóval egy csomó dolgot kellett eljátszania. Ismerem Josh-t, fenomenális színész és abszolút úriember! Így ott akartam lenni, mint jelenet-beli partnere. Az a jelenet csodás volt. Láthattátok, hogy egyfajta rokonlelkek vagyunk, abszolút megértettük egymást. Az összes színész közül sokkal nem voltunk együtt túl sokat a képernyőn, így tényleg szeretnék többet! Esetleg a hét törpékkel vagy Emilie-vel, egyikkel sem csináltunk túl sok jelenetet közösen.

 

Úgy gondolom szükség lenne a közönségnek igazi pozitív férfi példaképre, szerintem ebben hiány van. Egy igazán erős férfi karakterre!

Sean: Ahelyett, hogy azt mondanám van ilyen erős férfikarakterünk, inkább azt mondom, hogy túlnyomórészt erős női karakterekkel van tele a sorozat. Ami elég jó dolog, hiszen sok műsorban inkább a férfiak irányítanak. Azt hiszem, amikor Adam és Eddy kitalálta a sorozatot, Adam különösen a lányainak szánta – rá akart mutatni a lényegre, az erős tanulságokra és az erős nőkre. Ebben a világban, ahol a nők nem kapják meg azt, amit a férfiak, undorító és felháborító számomra. Férfi vagyok a sorozatban, de sosem láttok engem panaszkodni, hogy nők irányítanak, hiszen a többi sorozatban férfiuralom van. A világot a férfiak vezetik. És szerintem nem csinálnak túl jó munkát. Szerintem egy ideig hagynunk kéne, hogy a nők vezéreljenek mindent, a nők többet foglalkoznak mindennel. A nők kevésbé keverednek harcokba, ők inkább a megoldásra törekednek. Így ezzel vissza is kanyarodnék a sorozathoz… látva ilyen erős karaktereket ilyen univerzális témák között, amiket az erős karakterek és színésznők irányítanak, úgy gondolom ez minden nőnek jó dolog. Nagyon örülök, hogy részese lehetek mindennek.

 

Ez egy nagyon érdekes válasz volt, egyáltalán nem számítottam erre. Mit üzennél azoknak a rajongóknak, akiknek nincs meg az a lehetőségük, hogy találkozzanak veled vagy a forgatáson?

Sean: Szívből szeretném megköszönni mindenkinek, hogy nézitek a műsort és ilyen szenvedéllyel szeretitek. Sokan mondják, hogy a rajongók nélkül nem lenne munkánk, erre sokan rávágják, hogy ez nem igaz. Abszolút igaz. Ha az emberek nem nézik, akkor nincs mit csinálnunk és ha nincs munkánk, akkor kell keresnünk másikat. Persze, ehhez nagy szorgalom és tehetség kell és magunknak kell megteremtenünk mindent. De szükségünk van a rajongókra, így ők is a zsebpénzüket arra költik, hogy eljöjjenek ilyen beszélgetésekre. Nagyon hálás vagyok érte. Sok rajongó azt mondja, hogy ,,ez sokat jelent nekem és a sorozat is.” De ez fordítva is igaz. Ez az álommelóm, egy új családdal dolgozok, akik már a családommá váltak. A feleségem és én nem is lehetnénk boldogabbak amiatt, ahogy alakultak a dolgok. Rajongók nélkül, tudom közhelyesen hangzik, de nem jutottunk volna el idáig. Ezért megyek el mindig több mérföldre és örömmel áldozom ilyenre az időmet, hogy közös képet csináljak velük vagy autógrammot adjak nekik. Ilyenkor eszembe jut, hogy az emberek nézik és boldog vagyok, hogy ilyen munkám lehet! Remélem sokáig a képernyőn lehetek!
 

Előző cikk2015 Regal Con – Zelena
Következő cikkSpooky Empire 2015
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..