Újabb Szörny Ella interjú

0
43
megtekintések

A következő epizódban minden Szörny Ella körül forog majd. Mit árulhatsz el a hátteréről?
Victoria:
Nem sokat, drágám. Amikor a szövegkönyv kijött el sem tudtam képzelni, hogy ebbe az irányba mennek el. Bonyolultan egyszerű és egyszerűen bonyolult. Majd meghalok, hogy lássam mit gondol majd róla mindenki, mert ez volt az egyik legjobban áll leesős forgatókönyv amit valaha láttam és nagyon izgatott voltam, hogy eljátszhattam. Valamilyen szempontból két embert játszom, mert megkaptam Szörny Ellát a jelenben és a múltban. Nyilvánvalóan ott volt a Disney rajzfilm, de azon kívül minden a fiúk képzeletén múlott. Betették az 1920-as évekbe fiatal lánykaként, hihetetlen volt megélni az ártatlanságot és az örömöt abban a Szörny Ellában akit ismerünk, a vicces, gonosz, elcseszett nőben, aki azt képzeli magáról, hogy ragyogó. És azt is látni fogjátok, honnan jött a kinézete.
 
Amikor megkaptad a szerepet tudtad, hogy mi vár Szörny Ellára?
Victoria:
Drágám, még azt sem tudtam, hogy Szörny Ellát játszom. Csak annyit mondtak, hogy szeretnének a sorozatba, én meg igent mondtam. Aztán a fiúk elmondták, hogy Szörny Ellát játszom és majdnem leestem a székről. Annyira gyors a körforgás, minden epizód olyan részletes, mély, bonyolult és összetett, hogy nem nagyon tudod, hogy fog kijönni a felvételen, szóval eléggé letepert amikor elolvastam az epizódot. Azért vicces ez, mert amikor a karakter miértjeit keresed, meg kell hoznod a saját döntéseidet, hogy merre indulsz. Aztán rájössz, hogy tévedtél. Ragyogó volt!
 
A te Szörny Elládnak van egy sajátos “Old Hollywood” stílusa. Volt valaki akiről mintáztad?
Victoria:
Abban hiszek, hogy hagyd a profiknak csinálni a dolgukat. Nekem minden karakter onnan indul, hogy a cipőjébe lépek és Szörny Ellát nem tudnám eljátszani a Wellington cipőmben, akármilyen sár is legyen. Amikor felkészítenek a bundákkal, a gyémántokkal, a sminkkel és a parókával és minden összeáll, csak birtokba kell venned. Csak beszívom és kifújom a levegőt és meg is van. A vasárnapi epizódon lesz egy kis Ella Fitzgerald-os hatás. A ruha amit végül viselni fogok, a “Némafilmes” című filmből való. Találtak néhány csodás vintage darabot.
 
Szörny Ella ruhái nehezek?
Victoria:
Azok. A bundáimat mind elneveztem, mert azt akartam olyanok legyenek, mint a gyermekei. A nagy fehér Clarissa, ami vagy 60 fontot nyom (kb. 22 kiló). Amikor a 6 hüvelykes (kb. 15cm) piros magassarkúban és a vagy 60 fontos bundában forgatsz az Elvarázsolt erdőben éjfélkor, az igazán látványos tud lenni. De volt egy rövidebb bundám is, a fekete-fehér Mable. Ő volt a vezetős bundám.
 
Melyik a kedvenc párod a sorozatból?
Victoria:
Reménykedtem egy kis Crumple akcióban, hiszen ő a gonoszság királya, Szörny Ellának szeretnie kell. De hasztalan volt. Egyébként mindegyik párost szeretem. Emma és Hook tiszta szerelmét, Ginny és Josh kapcsolata pedig Hófehérke és Charming szerepében kicsit olyan, mint amilyen házasság után mind vágyódunk. Meleg és szerető, de vicces és édes is. Szerintem hihetetlen munkát végeznek. A gonosz oldalról meg Rumple bárkivel. Ő igazán bámulatos.
 
Olyan elbűvölő a gonoszsága ellenére is, nem?
Victoria:
Igen, az. Csodás vele forgatni, annyira tehetséges. Mármint, ő Robert Carlyle. A játéka csúcsán van és mindig is ott volt. Látod ahogy a gonoszat játssza, aztán a következő másodpercben már sebezhető ahogy Belle-re néz. Néha szinte könnyes szemmel nézem, ahogy váltogatja a szerepeket. Nagyon szeretem őket Belle-el, ez már majdnem szerelem. Lehetetlen szerelem.
 
Az évad ebben a felében a gonosztevők próbálják megszerezni a boldog befejezést. Nem tudom megtudjuk e, hogy mi lenne Szörny Elláé, de szerinted neki is megvan a boldog befejezése?
Victoria:
Nos, amíg megkapja a bundáit, drágám… De meg fogjuk tudni, hogy mit keres. Megvolt a saját napirendje eddig, amiről senki sem tudott. Megvan a háttértörténete az Íróval, akit a csodás Patrick Fishler játszik. Sok időt dolgoztam vele és valami komoly dolgot visszatart Szörny Ellától, ezért a boldogsága az lenne, ha visszakapná ezt tőle.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..