Újabb Robin interjú

0
10
megtekintések

A tavaszi évad eddigi részét kihagytad. Milyen volt visszatérni a hajtásba?
Sean:
Szuper volt. Nyilvánvalóan a stábtagokkal ott voltam, szóval nem tűntem el annyi időre, mint amennyinek tűnt. Jó volt visszatérni a karakterhez, főleg azért mert egy olyan epizóddal tér vissza, ami igazán körülötte forog. Kutatunk Robin múltjában és a megnézzük a jelen dilemmáit is amivel szembe kell néznie. Mi színészek sem tudunk sokkal többet, amíg meg nem kapjuk a szövegkönyvet, ezért amikor elolvastam ledöbbentem és boldog voltam.
 
Miután többet megtudunk a múltjáról, gondolod hogy a közönség máshogy tekint majd rá?
Sean:
Igen, remélem. Azt gondolom a többség érti, min ment keresztül Robin. Tény, hogy Robin szerelmes volt amikor elvette Mariant. Ő volt élete szerelme, de sajnos meghalt. Küzdött, hogy tovább tudjon lépni és jó apa lehessen, majd megismerte Reginát és ismét szerelmes lett. Ami történt megtörtént. Igazán nehéz helyzetben van. Ahogy mondta, Reginába szerelmes, de amikor Marian visszaesett tudtuk, hogy azt teszi ami helyes és nem a szíve szavát követi. Ő igazán becsületes fickó. Ebben az epizódban látjátok majd, hogy Robin tényleg jó srác, de emberi is. És az embereket sokszor az érzelmeik vezetik, nem a logika és nem a józan ész, hogy mi volna a helyes. Szóval kicsit többet látunk a karakter eredetéből és elmerülünk a gondolatvilágában.
 
Azt már tudjuk, hogy Zörgőfürgének teljesít majd egy küldetést, tehát ez valami olyasmi lesz amit nem akar megtenni, de meg kell tennie?
Sean:
Azt hiszem Zörgőfürgének mindenki csak azért tesz meg dolgokat, mert sarokba szorította. Ő egy olyan ember akiben nem lehet megbízni és mindig elárulja a többieket. Robin – még fiatal korában is – tudja, hogy nem bízhat benne és alkut kötni vele mindenképp aggodalommal és kétséggel jár. “Helyesen cselekszem?” Trükkös dolog, de a rajongóink szemszögéből izgalmas lesz látni a múltjuk egy darabkáját.
 
Robinnak el kell lopni valamit a Nyugati Boszorkánytól, akinek Zörgőfürgéhez hasonlóan sok trükk van a tarsolyában. Mondhatjuk, hogy ez elég idegtépő feladat lesz számára?
Sean:
Igen. Alkut köt Zörgőfürgével, aztán megjelenik a Nyugati boszorkány és Nottingham bírája, aki nagyon fontos a fejlődése szempontjából és szerepet játszik abban, hogy miért lett olyan amilyen. De persze ott lesz a mókás oldala is ennek, ami a Will-el való kapcsolatának a kezdete.
 
Az epizód nagy része a visszaemlékezésekről szól, de látunk némi ütközést a jelennel is?
Sean:
Igen. Egymás mellett látjuk a múltat és a jelent. A döntések miatt amiket meg kell hoznia visszatekintünk a múltjára és ez meghatározó lesz abban, hogy mit fog tenni.
 
Mesélj róla milyen volt Rebecca-val és Lanával dolgozni!
Sean:
Mindketten lenyűgözőek. Rebeccával nem volt sok közös jelenetünk, de sok időt töltöttünk közösen a közönségtalálkozók kapcsán, szóval jól ismerjük egymást, kicsit testvéries a viszonyunk, szóval szuper volt együtt dolgozni. Lenyűgöző lány és lenyűgöző színésznő. Lana az állandó partnerem lett, vele töltöm valószínűleg a legtöbb időt a forgatáson. Jó barátságba kerültünk és jó munkakapcsolatot építettünk ki egymással, álom vele dolgozni. Brilliáns és édes, nem is lehetnék boldogabb.
 
Lana sokat kutatott, hogy megértse a karaktere indítékait. Te is hasonlóan tettél? Főleg egy olyan epizód előtt, ami tényleg sok kérdésre választ ad a múltját illetően?
Sean:
Lana egyike azoknak a színészeknek, akik tényleg megcsinálják a házit. Mindenkinek megvan a saját megközelítése, de Lana válogatósabb a többségnél, nagyon-nagyon elkötelezett. Nyilvánvalóan nekem is megvan a saját megközelítésem, de ha mindig valaki olyannal vagy aki szuper, téged is arra késztet, hogy magasra tedd a lécet. Nem tudsz csak csak úgy alibizni amikor olyan színészekkel játszol, mint Lana vagy Bobby. Ez egy állandó öröm, a sorozat minden percét élveztem.
 
Említetted Will és Robin háttértörténetét. Milyen lesz a barátságuk ezekben az időkben?
Sean:
Azt gondolom ebben az epizódban is látni fogjátok azt, amit később is látni lehet, hogy Robin az öccseként tekint rá. Látni fogjuk ennek az eredetét és hogy miért vette Robin a szárnyai alá Willt. Will jó gyerek, csak kicsit olyan, mint Robin: ravasz. Igazi csirkefogó, de Robin tudja, hogy a lelke mélyén jó srác.
 
Mit tudnál mondani az OutlawQueen rajongóknak, hogy ne adják fel a reményt?
Sean:
Sokat nem mondhatok, de ez a sorozat a családról és a reményről szól. Gondoljátok át miféle sorozat is ez. A nézők nagy része együtt szeretné látni őket, szóval remélhetőleg megtalálják a visszautat egymáshoz.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..