Szörny Ella múltja

0
50
megtekintések

Az Író Storybrooke legkeresettebb embere, ám az előzetesekből megtudtuk, hogy senki sem akarja jobban megtalálni őt Szörny Ellánál, a város legstílusosabb gonosztevőjénél, akinek nagy szerepet játszott a múltjában.
 
“A történet visszarepít minket a 1920-as évekbe, itt kezdődik a története fiatal nőként. Szörny Ella és az Író élik az életüket, de a férfi valamit visszatart tőle amire Szörny Ella vágyakozik.” – nyilatkozta Victoria. “Az írók előszedtek mindent, amit a karakterről megtudunk a Disney meséből, a csillogás, az álarcok és minden egyébbel együtt amit visel és megkérdezték, milyen lehetett előtte? Meg fogjuk ismerni az egész útját kislány korától egészen a díva énjéig.”
 
Ursula és Demóna múltja elérte, hogy a nézők megkérdőjelezzék, mi is tesz valakit gonosztevővé, Szörny Ella története pedig még sürgetőbbé teszi, hogy megtalálják az Írót. “Megtudjuk, hogy pontosan mit is akar visszakapni Szörny Ella és ehhez az Író a kulcs. Ő a kulcsa Regina boldogságának és annak, hogy fenntarthassa a jóságát, de éppolyan fontos Szörny Ella csavaros történetében is.” – zárta az interjú Victoria.
 
Sebastian Roche-t pedig Stefan királyról kérdezték, aki elárulta, hogy elképzelhető, hogy nem utoljára láttuk Aurora édesapjaként. “Amikor aláírtam a szerepet feltételezhetően visszatérő karakter volt, szóval sosem tudhatod. Érdekes volna feltárni a múltját Demónával, ha Kristin Bauer a stábban marad a következő évadra is. De lehetne mással is közös múltja, elméletileg ő egy jó király, aki sötét útra tévedt. Nyitott vagyok mindenre.” -nyilatkozta a színész.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..