Szörny Ella és az Író

0
35
megtekintések

Szörny Ella és az Író múltbéli kapcsolata megosztotta a nézőket, és bár a nő csak tetette az érzéseket mégis sokak szívét meghódította a “Authella” páros.
 
Az Írót alakító Patrick Fischler úgy véli, a karaktere még a mai napig gyengéd érzelmeket táplál Szörny Ella iránt, ám a múltban történtek cinikussá tették őt. “Tipikusan az a fickó volt, aki korábban nem élte ki magát és amikor végre rászánta magát, hogy elkezdjen élni csúnyán megégette magát. A kiábrándító közel sem elég erős jelző arra ami történt vele.” Akárhogy is legyen, egy régi nagy szerelem halála mindenkit mélyen érintene. ” Még azután is törődik vele, amit vele tett a múltban. Habár becsapta és meg akarta ölni, azt hiszem kölcsönösen tisztelték egymást, igazi se veled-se nélküled páros voltak.” De vajon a mérhetetlen hatalmával képes lehet e visszaírni valakit a történetbe és az életébe? Erre az elkövetkező epizódok adnak választ! “Az ereje a pennájából és a tintából ered, ezért is akarta Szörny Ella megszerezni tőle. Erről sok mindent megtudunk majd a folytatásban.” – nyilatkozta a színész, majd hozzátette, hogy a karaktere származására és vezetéknevére is fény derül a fináléig.
 
És végül a legfontosabb kérdés: kinek az oldalára áll a boldog befejezésért folytatott hajszában? “Még mindig nem tudjuk a szándékait, csak azt hogy mindenki magának akarja megszerezni. De a küldetése már Gold-hoz köti.” – zárta az interjút Patrick.
 

Előző cikkCalgary Expo 2015
Következő cikk“Lily” előzetesek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..