“Szimpátia az ördöggel” elérhetőségek

4
6
megtekintések

Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget! Ismét köszönjük Évának a segítséget!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat Vidto Indavideó

Segítség az epizódnézéshez // További elérhetőségek a Média menüpontban

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 19-es számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Szép estét!

    Nem tudom mit csinálok rosszul,a héten HDTV-s verziót töltöttem le a torrent oldalról amit használok és ennél is csúszott a feliratotok. 🙁 Így kénytelen voltam letölteni a ti oldalatokon keresztül is a részt…
    Azzal tökéletes volt.
    Jó kis rész volt.

  2. Én ncore-ról szedem általában de mindig stimmel azzal is.De néha a kanadai tévés meg az abc-s felvétel eltérő időzítésben lehet az a baj. Én mindig megnézem melyiket adták meg itt és ahhoz hasonlót keresek. Hétfő reggel már kint van mindig az elérés.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..