Spoilerek a következő epizódról

0
9
megtekintések
  • A jelenben Marian és Robin küszködését látjuk a varázslat nélküli világban. Regina Robinnak adta a néhai Neal lakásának kulcsait, ezért úgy öntenek New York-ban telepednek le. Ám nem csak az új környezet nehezíti meg a dolgukat, hiszen Robin a szíve ellenében tartott az egykori feleségével, és bár ezt így nem mondja ki Marian megérzi és emiatt lesz közöttük némi feszültség.
  • Amikor a városban egy tolvaj ellopja Marian táskáját tudatosul Robinban, hogy mennyire más világba tévedt. Hiszen ő egy olyan világból származik, ahol még a tolvajok között is van becsület és ez sajnos a modern világban már nem jellemző.
  • Az epizód visszaemlékezéseiben nem csak a Nyugati Boszorkány hanem Nottingham bírája is visszatér, akinek komoly szerepe lesz Robin fejlődésének szempontjából. Robin és Will barátságának a kezdetét szintén innen ismerjük meg.
  • A múlt eseményei amit megismerünk nagy hatással lesznek Robin jelenben meghozott döntéseire.
  • Eközben Storybrooke-ban megtudjuk mivel akarja Gold Reginát együttműködésre kényszeríteni és meglátjuk hogyan kezeli Emma az igazságot amit megtudott a szüleiről. A hajsza pedig folytatódik a megpattant Író után.
  • Gold már utalt rá, hogy “valami változóban van” az életében, ezért igencsak sürgős neki a boldog befejezés megszerzése. Erre a titokra is fény derül az epizódból.

 

Előző cikk“Aranyszív” jelenet #2
Következő cikkVegyes spoilerek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..