Robin, mint Fiyero Tigelaar? (teória)

3
31
megtekintések

A következő epizód leírása és Robin promóképes ruházata kapcsán elkezdődtek a találgatások és kombinálások, ezért hoztam nektek egy cikket erről, hogy tisztába tegyük a dolgokat.
Az epizód leírás alapján Robin a múltban látogatást tesz Óz birodalmába és megpróbál ellopni valamit, a promóképek tanúsága alapján pedig különös ruházat van rajta. Ennyit tudunk biztosan. A szemfüles rajongók azonban észrevették, hogy ez a ruházat egy bizonyos Fiyero Tigelaar jellegzetes viseletére emlékeztet. De ki is ő és mi ez az egész?
 
Fiyero Tigelaar eredetileg Gregory Maguire “A Boszorkány” című regényének az egyik szereplője. A könyv a Nyugati Boszorkány életét dolgozza fel: megismerteti az olvasót azzal, hogyan lett gonosz a Boszorkány és összességében mit is jelent gonosznak lenni. A történetet musical formában is feldolgozták, innen ered az a bizonyos ruha is, amihez hasonlót Robinon láthatunk. (Ha beírjátok a keresőbe a Fiyero Tigelaar nevet rengeteg színpadi verziót kidob, és mindenhol visszatér ez a bizonyos zöld ruha) Így valóban lehetséges, hogy a sorozat is ebből merít majd ihletet a folytatásban, de ne feledjétek: hogy tényleg átvesz e belőle valamit és ha igen akkor mennyit, azt egyelőre még nem tudni, hiszen Zelenának és Robinnak is megvan már a saját története, Adam és Eddy pedig mindig is szerette megcsavarni a történeteket.
 

3 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Óz katonáira gondolsz 😀 De ja, én is arra gondoltam először, bár a kettő nem zárja ki egymást… Akárhogy is érdekes ötlet.

  2. Nem zárja ki, de ahogy próbáltam itt és és a facebook oldalon is kiemelni, ez csupán egy érdekes teória. 🙂 Ritkán hozok ilyen cikkeket, de mivel erről az elméletről a chatben is érdeklődtek gondoltam egyszerűbb ha így tisztázzuk a dolgokat.

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..