Robin interjú

0
4
megtekintések

Régen láttunk már a képernyőn. Mire számítsanak a rajongók vasárnap?
Sean:
Sok visszaemlékezést látunk majd hogyan lett Robinból igazi Robin Hood. Nehéz kigondolni mennyit mondhatok el anélkül, hogy túlzás lenne, de az biztos, hogy visszamegyünk a múltjába. Egy kicsit belemegyünk abba hogyan lett törvényen kívüli és miért lett olyan amilyen, természetesen a becsületkódexével együtt. Ami még nagyon izgalmas lesz a rajongóknak, hogy Rebecca Mader visszatér, főleg hogy korábban még sosem láttunk a Nyugati boszorkányt és Robin között semmiféle kapcsolatot. Szóval érdekes lesz a dinamika kettejük között, hiszen Rebecca fantasztikus.
 
Robint csak a visszaemlékezésekben látjuk vagy napjainkban is?
Sean:
Mindkettő. Régen forgattuk már ezt az epizódot, de ha jól emlékszem az epizód nagy része a múltban játszódik és meglátjuk honnan indult. A másik világban pedig látjuk Robint és Mariant New Yorkban, ahová a Storybrooke-ból való távozás után mentek. Szóval igen, lesz egy kicsi mindkettőből.
 
Mit árulhatsz el arról ami Marian, Roland és Robin keresztül ment New Yorkban, mióta elhagyták a várost?
Sean:
Kezdetben hármuknak – akik eddig csak Storybrooke-ban és az Elvarázsolt erdőben éltek – New York túlságosan elsöprő. Kicsit olyanok, mint Macaulay Culkin, tudjátok ő is elveszett New Yorkban. Szóval eléggé zavarodottak mióta oda költöztek, de Robin nagyon találékony ezért úgy gondolom rá fog jönni hogyan boldoguljanak. Határozottan nehéz lesz nekik, ami néhol aranyos, néhol inkább szomorú lesz. Lesz persze néhány meglepetés is, amit nem mondhatok el, de emlékszem amikor az epizód végét forgattuk azt gondoltam, ez biztosan meg fogja lepni az embereket.
 
Mióta Robin távol van és próbál alkalmazkodni a New York-i élethez, gondolod, hogy hiányolja Reginát?
Sean:
Hát persze! Legalábbis abból ahogy megírták és amit arról tudok, hogy hová tartunk úgy gondolom Robin mindig is szerette Reginát, onnantól kezdve, hogy először találkozott vele. Amikor megismerte Marian-t gondolom ő volt az igaz szerelme, de elveszítette őt és már meggyászolta a veszteséget. Ezután megismerte Reginát és olyan volt, mintha egy nyíl egyenesen a szívébe talált volna. Azt hiszem teljesen belezúgott amint megismerte és még mindig így érez. Annak ellenére, hogy Mariannal van – amit meg kellett tennie, mert így volt helyes – a szíve Reginánál maradt.
 
Robin számára nagyon fontos a becsület és érez egyfajta hűséget Marian iránt, de gondolod, hogy a Regina iránti szerelme elsötétítette a Marian iránti érzéseit?
Sean:
Teljesen. Mielőtt Marian ismét összeesett meghozta a döntését és úgy gondolta azzal a nővel kell lennie akit szeret. Őszintének kell lennie ebben, mert ha nem becsületes, akkor hogy mutassa meg a fiának milyen egy igazi férfi? Kész volt rá, hogy megmondja Mariannak “Sajnálom, de a mi időnk már lejárt. Másba vagyok szerelmes.” De mivel meghalt volna ha nem viszi el a városból, nem hagyhatta, hogy bármi történjen a korábbi feleségével, tehát megtette amit kellett. Nem azért mert így akarta, hanem azért mert ez volt a helyes. Továbblépett és nagyon szeretem ahogy megírták a kapcsolatukat. Egészen olyan, mint a Rómeó és Júlia. Nagyon erős a kapcsolat közöttük és bár New York-ba kellett mennie Mariannal, csak Reginára tud gondolni.
 
A rajongók el fognak ájulni ettől, sőt talán még Lana is elpirulna.
Sean:
Azt gondolom sokkal könnyebb eljátszani a szerelmet, ha megvan a kötődés a színésszel, akivel együtt játszol. Lanával kezdettől fogva nagyon jól kijövünk egymással, ami megkönnyíti eljátszani a románcot.
 
Nemrég beszélgettem Colinnal, aki elmondta, hogy szívesen látna több haverkodást Robin és Hook között. Mit szólsz hozzá, esetleg egy CaptainSwan OutlawQueen duplarandi?
Sean:
Szeretném. Éppen tegnap voltam Colinnál és lenyűgöző szakács. Colin és a felesége Helen meghívott minket a feleségemmel és Jennifer Morrisont is, szóval együtt töltöttük a húsvétot. Colin és a felesége nagyszerű emberek, imádjuk őket. Hasonló a családi hátterünk, mindketten nagy családból származunk nagy vasárnapi vacsorákkal. Nem tudok elég jót mondani róluk, ők lettek a második családunk itt. Szóval jó lenne ha lenne egy epizód amiben Hook és Hood együtt lógnak, főleg mert mindketten nagy csirkefogók, mint Han Solo.
 
Végül megtudjuk Robin oroszlános tetkójának a mélyebb értelmét? A rajongók nagyon kíváncsiak a jelentésére!
Sean:
Tudod mit? Azt mondanám, egy bizonyos ponton megtudunk róla egy keveset, de nem megyünk bele jobban abban az epizódban. A vasárnapi epizódban megtudunk néhány dolgot a múltjáról, de az oroszlános tetkó rejtélye továbbra is megmarad még.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..