Regina küldetésen

0
19
megtekintések

Regina a következő epizódban a “Mentsük meg Robint” hadműveletbe kezd, de vajon sikerrel is járhat?
“Reginának szörnyen elege van, de amikor New York-ba indul nem hiszem, hogy igazán lenne terve. Csak annyit tud, hogy segítenie kell Robinnak, aki nem is tudja, hogy az ellenséggel él együtt.” – nyilatkozta Lana Parilla. Ám Storybrooke-ot elhagyva néhány különleges kihívással kell szembenézniük Emmával, aki szintén azért tart vele, hogy visszanyerjen egy régi barátot. “Amikor New York-ban vannak nem érzi ahogy a varázslat áramlik benne, erőtlen. Lesz egy pillanat amikor New York-ban egy koszos épületen sétálunk át és Regina megszólal, nem is tudja minek hozta létre Storybrookee-ot, amikor mindenkit ide is küldhetett volna. Ők ketten olyanok lesznek, mint Thelma & Louise, keresztül rohannak a városon és Lily igazán kalandossá teszi azt.”
 
És hogy a küldetésük sikerrel jár e, választ kapunk rá az ezután következő epizódban! “Regináról is megtudunk valami egészen újat és Cora is visszatér egy epizód erejéig.” – zárta az interjút Lana.
 

Előző cikk“Lily” jelenet #1
Következő cikk“Lily” jelenet #2
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..