Mi vár még ránk a fináléig

0
1
megtekintések

A fináléig: “Emma sötét tettének a visszhangja lesz a finálé előtti két epizód fő hajtóereje és ezt követi majd a két órás finálé” – nyilatkozták a sorozat írói. Az április 26.-i epizódban: “Emma újra találkozik a gyermekkori barátjával Lily-vel, akiről a nézők már tudják, hogy ő Demón elveszett lánya. Az összejövetel azért nem csupán “halálos konfliktus”, lesznek szívmelengető pillanatai, kötődés kettejük között és sok érzelem. A barátság igazi története.” Ezen kívül még a fináléig tisztább képet kapunk arról, hogy mire képes és mire nem képes az Író (és ki kényszerítheti, és ki nem arra hogy megtegye ezt) Barbara Hershey pedig Coraként előkészíti a terepet arra, hogy többet tudjunk meg Regina múltjáról és a jelenlegi kapcsolatáról Robinnal.
 
A dupla részes fináléban (május 10): Ezúttal senki sem jön elő egy urnából fagyasztgatni, sokkal inkább olyan befejezésre kell számítani, mint az első évad végén, amikor Gold elhozta a mágiát. Nem a karakterek változnak, hanem a sorozat egy fontos körülménye.
 
Illetve az eheti részhez kaptunk néhány utólagosan kiadott promóképek, amit már megtaláltok a galériában:
 

  

Galéria link: 4. évad > promó képek > 4×18 Szimpátia az Ördöggel

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..