Mi vár Emmára a folytatásban?

5
17
megtekintések

Ahogy bizonyára sejtitek, az Emmában növekvő sötétség nem csak a szüleivel való viszonyának tehet be, de az első igazi kapcsolatának is hideg zuhanyt okozhat. “Mindenkire hatással van. Olyasmi helyzet ez amiben Emma elszigetleve érzi magát azoktól akiket szeret és akik szeretik őt és ezek az emberek azért küzdenek, hogy áttörjenek a falakon amiket ismét kezd felhúzni. Ám ezek a falak sokkal erősebbek és még nehezebb megmászni őket, mint azokat amik a sorozat kezdetén vették körül Emmát.” – nyilatkozták a sorozat írói.
 
Bónusz spoiler: Emma a vasárnapi epizódban szembenéz Lily-vel, gyermekkori barátnőjével (aki mellesleg Demóna rég elveszett lánya) és látni fogjuk hogy a szétágazó útjaik hogyan alakították a kettejük jövőjét. Emiatt eléggé nyíltan összetűzésbe kerülnek. Illetve megtudtuk azt is, hogy az Író eredettörténetére a finálé első epizódjában derül majd fény.
 

5 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Ahhoz, hogy tényleg kiűzzék teljesen, meg kellett volna ölniük Demóna gyermekét, nem?

    Viszont nem halt meg, így hiába űzték ki Emmából, azzal, hogy megölt valakit, elindulhatott benne. Én csak erre tudtam gondolni.

  2. A vasárnapi rész előzetesében a Mágus azt mondja az inasnak, hogy Emma és Lily végig kapcsolatban maradnak egymással (http://onceuponseries.net/2015/04/lily-elozetesek/) szóval átvitt értelemben a gonoszságával is kapcsolatban maradt, szerintem. Ha emlékeztek a régebbi részekben azért Emma nem volt épp a tökéletesség mintaképe, menekült a kötődés elől, lopott is Neal-el…

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..