Még sok fejezet vár felfedezésre

0
36
megtekintések

Josh Dallas megerősítette, hogy az ABC csatorna berendelte az ötödik évadot! Addig is nézzük milyen történetek várnak még ránk a 4. évad hátralévő részében!
 
Szörny Ella története:
A vasárnapi epizódban Szörny Elláé lesz a főszerep és bepillantást kapunk a háttértörténetébe. A Sötétség királynőinek szövetsége felbomlott Ursula távozása után és főként Demóna történetére öszpontosítottunk, így ideje lesz már, hogy a gin áztatta díva is előtérbe kerüljön.
 
Lily visszatérése:
A nagy felfedezés után – ami azért annyira nem volt váratlan, mint ahogy az írók számítottak rá – miszerint Demóna lánya Lily a varázslat nélküli világban nevelkedett, ezt a történetszálat 2 hétre jegelték az írók. Nos Szörny Ella története után Lily-é lesz a főszerep, és megtudjuk vajon mi történik ha valaki, akiben 2 embernek elegendő gonoszság van Storybrooke varázslattal átitatott földjére lép…
 
Írói változtatások:
Azt már tudjuk, hogy az Író eltért a megszokottól és a történetek rögzítése helyett saját maga kezdte alakítani azokat. De mit változtatott meg pontosan? Sőt miután kiszabadult lelkesen próbált varázspennához jutni, hogy visszatérjen az íráshoz, de vajon melyik történetszálat akarja megváltoztatni? Bármi is legyen a célja, még az évad vége előtt fény derül rá.
 

A Mágus személye:
A Mágus és az Író kéz a kézben jár és a kirakós egyik felét már megismertük, így ideje lesz, hogy a másik felét is felfedjék a sorozat készítői. A sorozat készítői már a történetszál elején megígérték, hogy az Író és a Mágus személyére fény derül az évad második felében, tehát lehet reménykedni, hogy a Mágus végül előkerül és segít megoldani a városka problémáit.
 
Emma sötét oldala:
Már a Sötétség királynői történetszál elején kiadott előzetes is megmutatta, hogy a megmentőnek idén szembe kell néznie a sötét oldal csábításával. A szülei vallomása után Emma még keresi az útját a teljes összeomlás helyett, de elég egyetlen rossz lépés, hogy igazolja Gold tervét. Reméljük Charmingéknak és Hooknak van még néhány trükk, hogy elkapják ha letérne a Megmentő ösvényéről.
 
Boldog befejezések vége:
Regina az előző részben komoly döntéssel szembesült: mentse meg Robin Hood-ot és biztosítsa a saját boldogságát vagy hagyja őt magára Zelenával és Emmán segítsen? Regina számára az egész évad egy nagy teszt volt, hogy enged e a régi énjének, vagy bebiztosítja az újat, de valószínűleg ez lesz a legnehezebb döntés számára: hiszen az ő boldog befejezéséhez Robin is hozzátartozik, Henrynek viszont Emmára is szüksége van a boldogsághoz… De mi a teendő ilyenkor, ha a boldog befejezések ütköznek egymással? Mi dönti el ki kaphatja meg a sajátját és ki az aki nem? Erre is fény derül a hátralévő epizódokban.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..