Finálé spoilerek

0
6
megtekintések

Adhat az Író boldog befejezést a gonosztevőknek? Erre ad választ a “Once Upon a Time” 2 órás fináléja amiben nagyjából mindenki szerepet kap majd Storybrooke lakosai közül. Az epizódban Emma és Hook kapcsolatát is még jobban feltárjuk és választ kapunk majd arra is, hogy Regina és Robin hányadán áll egymással. És eközben szarvas barátunk, Demóna hol lesz? Reménykedik a találkozásban rég elveszett lányával, Lily-vel, aki szintén szerepel majd az epizódban. A két órás epizód végén valaki örökre eltűnik majd (már amennyire ez ebben a műsorban lehetséges) a többieket pedig a körülmények jelentős változása vezeti át a következő évadba.
 
Emellett a hétvégén megrendezték a Calgary Expo-t, amin a négy királynő – Lana, Victoria, Merrin és Kristin – vett részt. Jelentősebb spoilerek nem hangzottak el a folytatást illetően, de találtok néhány képet a rendezvényről a galériában és a facebook oldalunkon:
 

  

Galéria link: színészek és megjelenések > Calgary expo 2015

Facebook link:  Calgary expo 2015

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..