Finálé forgatási infók

0
9
megtekintések

Az utolsó forgatási napjait éli a 4. évad, jövő szerdán végeznek kedvenceink. Storybrooke álomátokból ébredezett a minap, a jelenetben Emma és Regina a földön feküdt – sok statisztával – amikor Robin és Henry odarohant hozzájuk. Robin Reginát ölelte meg, Henry pedig Emmát. A következő jelenetben Emma, Robin, Regina, Hook, Hófehérke és Charming szerepelt, Emma Gold tőrét emelte az égnek és azt kérdezte Charmingtól, hogy “Megtaláltad?”, amire a férfi nemmel válaszolt. Végül Emma azt mondta túl sokat fáradoztak a boldog befejezésért ahhoz, hogy elveszítsék, Hook pedig felkiáltott, hogy “Ne! Kérlek!”. Emma erre feltartotta a tőrt (fényhatások és szélfúvás közepette) majd távozott és csak a tőrt hagyta hátra. Egy forgatási videót is hoztam, ami 7 percben megmutatja a nap forgatási eseményeit.
 

 
Ennyit tudunk biztosan. Sokan úgy vélik, hogy Emma valamiképp feláldozta magát a többiekért, de ez már ugyanúgy csak teória, mint a tegnapi Robin-os. 🙂 Forgatási képeket először csak gyenge minőségben találtam, ezeket a facebookon találjátok meg, de 3-án végre kijöttek jó minőségben is, ezeket a galériába töltöttem fel!
 

  

Facebook link: Facebook > finálé forgatások

Galéria link: 4. évad > forgatási képek > 4×22 A mongúz hadművelet

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..