FANEXPO 2015 – Vancouver

1
13
megtekintések

A Vancouverben megrendezett FANEXPO-n a sorozat képviseletében Jennifer Morrison jelent meg. Sok érdekesség hangzott el a kérdezz-felelek panelen, Jen mesélt a Dr. House idejéről is, arról hogy milyen Vancouverben forgatni sőt egy fiatal rajongó randira is hívta de a cikkben elsősorban a sorozatot is érintő válaszait gyűjtöttem össze. Ami pedig a képeket illeti: a facebook oldalunkon megtaláljátok a gyengébb minőségűeket a galériában pedig a jobbakat.
 

  

Facebook link: Facebook > FANEXPO 2015

Galéria link: Színészek és megjelenések > fanexpo 2015

 

 • Megkérdezték Jennifer melyik OUAT gonosztevő lenne legszívesebben, amire Jen rejtélyesen csak annyit mondott, hogy jó oka van rá, amiért erről most nem beszélhet. (Hmm, talán azért mert hamarosan tényleg – ha csak rövid időre is – gonosztevővé válik a karaktere?)
 • Megkérdezték, hogy milyen történeteket látna még szívesen a sorozatban, de erre sem válaszolhatott, mert a stáb már tudja, hogy mi következik a folytatásban, de még nem árulhatják el. Valaki megemlítette a “Merida, a bátor” történetét amit Jen is szívesen látna, de azt mondta szívesen megnézne néhány klasszikust is – mint pl. a Huckleberry Finn – mert kíváncsi lenne hogyan hatnának ezek az irodalmi szereplők a meseszereplőkre.
 • Jen kedvenc történetíve a harmadik évad volt, ahol először valósították meg az évad két részre bontását, de nagyon szerette a Jégvarázs történetszálat is, főleg Emma és Elsa barátságát.
 • Jen nem szereti a rajongói háborúskodást a szereplők kapcsolatait illetően, azt kéri a rajongóktól, hogy legyenek kedvesek egymáshoz és fogadják el Adam és Eddy döntéseit ezen a téren.
 • Jen szeretne olyan bátor és merész lenni, mint Emma, ám nem könnyű ezt eljátszani, hiszen Emma vállát az egész világ súlya húzza.
 • Ha már ő csak ritkán szerepelhet a mesevilági részekben, imádja nézni a forgatásait. A kedvence a “Szépség és a Szörnyeteg”  báljelenet volt, elmondása szerint a jelenetet nézve a benne élő kislány ujjongott.
 • Jen komoly kutatásokat végzett a nevelőotthonokról és az ott nevelkedett gyermekekről, hogy felkészüljön Emma szerepére.
 • A stábtagok közül mindenki közel áll egymáshoz, de Jen számára a legkedvesebb Ginny, hiszen vele már 4-5 évvel a sorozat indulása előtt is jó barátságot ápolt. Az újak közül pedig a Csingilinget alakító Rose McIver áll hozzá a legközelebb, akivel egy rövid ideig lakótársak is voltak.
 • Jen Emma minden partnerét szerette a sorozatban, úgy gondolja Eddy és Adam nagyon jól ki tudja választani azokat az embereket akivel megvan közöttük a természetes kémia.
 • Jen sokat edz azért, hogy megtartsa az Emma szerepéhez szükséges állóképességét. Egy 3 perces harcjelenetet sokszor több napba telik, mire sikerül leforgatni, ami bizony elég kellemetlen a kanadai hidegben.
 • Érzelmileg is felkészültnek kell lenniük a színészeknek, mert az érzelmesebb jelenetek nagyon meg tudják viselni őket. Sokszor napi 16 órában tart a forgatás és végig a megfelelő hangulatban maradni (pl. végig sírni az egész napot) nagyon nehéz.
 • Emma karaktere után a Jégvarázsos lányok és a Sötétség királynői a kedvencei.

 

Előző cikkVegyes spoilerek
Következő cikk“Aranyszív” jelenet #1
MEGOSZTÁS

1 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..