Calgary Expo 2015

0
11
megtekintések

Itt az ideje, hogy a Calgary Expo is külön posztot kapjon, hiszen végre videót is kaptunk róla 🙂 Különösebb spoilereket nem árultak el, inkább csak a forgatásokról meséltek. Néhány érdekességet azért összegyűjtöttem nektek az elhangzottakból a poszt alján, a galériában pedig találtok néhány újabb képet is a 4 királynőről!
 

 

  

Galéria link: színészek és megjelenések > Calgary expo 2015

Facebook link:  Calgary expo 2015

 

  • Kristin nem nézte meg az Angelina Jolie verziót, amíg be nem fejezte a forgatásokat, mert nem akarta hogy befolyással legyen a játékára. De most már, hogy megnézte nagyon tetszett neki a film.
  • Kristin elgondolkozott rajta, hogy Demóna botját használhatná a járáshoz is, de Ursula rászólt, hogy nem ő Gandalf.
  • Ursula haja és sminkje 2 és fél óra alatt készült el és nem bánta volna ha megcsókolhatja Hook-ot.
  • Victoria elmondta, hogy miután egész nap gonoszkodott a forgatáson, könnyebb otthon kedvesnek lenni a családdal. Szörny Ella oldalán pedig Zörgőfürgét látta volna szívesen, hiszen ő a Sötétség királya.
  • Lana elmondta, hogy továbbra is Ursula a kedvenc gonosztevője és ha a dolgok nem működnének Robinnal, Indiana Jonest is el tudná képzelni a karaktere oldalán. 😀

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..