Az Író rejtélye

0
7
megtekintések

Az utolsó epizódból megtudtuk, hogy az idők során több Író is dolgozott a könyvön, ám hőseink történetén egy olyan személy ügyködött, aki a szent kötelessége helyett manipulálni kezdte az eseményeket. ” Megvannak az okai, hogy miért tette mindezt. Nem igazán hiszem, hogy szemét volna. Talán csak olyan dolgokra vágyott az életben, amiket nem kaphatott meg. Több van benne, mint első ránézésre gondolnánk, igazán sokrétű.” – nyilatkozta Patrick Fischler a karakteréről és ezzel a sorozat írói is egyetértenek. “Természetesen ha bezárnak egy könyvbe – kitudja mennyi időre – mérgesen bújsz elő. Hogy gonosztevő vagy sem, majd meglátja a közönség, de akárhogy is: megvannak az okai és mélyen hisz bennük.” – nyilatkozták.
 
Az írók ígérete szerint hamarosan többet tudunk meg az Író motivációjáról és hogy pontosan miért végezte a munkájában, ám azt illetően már sokkal szófukarabbak voltak, hogy képes lesz e megváltoztatni a múltat úgy, ahogy a gonosztevők remélik. “A végzet és a szabad akarat következményei kötik meg mit tud és mit nem tud megtenni az Író.” nyilatkozták a sorozat készítői és hozzátették, hogy a Sötét Átok az Író előtti időkből származik, így ahhoz semmi köze nem volt. ” Nem fogunk túlságosan belemenni abba, hogy pontosan mely eseményekbe nyúlt bele, sokkal inkább a jelenben maradunk, hogy megtudjuk ki talál rá előbb: a hősök vagy a gonosztevők.”
 

“Szeret oda állni, ahol nagyobb haszna van belőle. Egyértelműen azok iránt érdeklődik akik ki tudják szolgálni az igényeit, de lesz a történetében küzdelem is. Sőt a saját háttértörténete mellett, valaki más háttértörténetének is részese lesz. Az a kedvenc epizódom, megismeritek honnét indult.” nyilatkozta Patrick Fischler. ” Valaki ismeri őt a múltból és hazudott róla. Megszoktátok, hogy a háttértörténetekben mindig megjelenik Robert és alkut ajánl valakinek, de ezúttal megváltoztatjuk a dolgokat.” tették hozzá az írók.
 
Ám ha a múltban nem is találkoztak, a promóképek tanúságai alapján a következő epizódban sikerül összeismerkednie a Sötét Úrral. “Sok közös van kettejükben. Ahogy Zörgőfürgét ismerjük őt is ráveszi vagy kényszeríteni fogja, hogy tartson vele. Talán a múltban nem ismerték egymást, de Gold sosem félt ismeretlenekkel összefogni.” zárták az interjút az írók.
 

Előző cikkFinálé forgatási infók
Következő cikkVegyes spoilerek
MEGOSZTÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..