Az Író múltja Szörny Ellával

0
24
megtekintések

A vasárnapi epizód akörül forog majd, hogy ki találja meg előbb az elszabadult Írót. A promóképek alapján Gold rátalál, de vajon ő lesz az első? Ám a legújabb hírek szerint az Író egyike annak a kevés karakternek, akinek nem Zörgőfürgével lesz közös múltja. “Szörny Ellával van egy kis múltja, amire az ezutáni epizódban derül fény (Szimpátia az Ördöggel). Az volt a kedvenc epizódom a sorozatban, sőt egyike a kedvenc tévés szerepléseimnek is, pedig sok tévés szerepem volt.” – nyilatkozta Patrick Fishler, aki nem is sejtette a karaktere háttértörténetét, csupán a szövegkönyvekből értesült mindenről.
 
De vajon miért menekült el, amint kiszabadították a könyvből? ” Sokáig volt bezárva a könyvbe. Ismeri ugyan Hófehérkét és Charming-ot, de azt nem tudja mit akarnak tőle. Ő határozottan olyan ember, aki mindig azt keresi ami a legjobb számára, tehát látni akarta előbb, hogy mi van még odakint. Miután kiszabadult a legjobb amit tehetett, hogy meglép és kigondolja, hogyan kezelje ezt az egészet.” nyilatkozta Patrick, sőt azt is elárulta, hogy hamarosan megtudjuk, miért változtatott a történeten. “Többet tudunk meg a háttértörténetéről és az indokairól, hogy miért tette amit tett. Sok olyan karaktert játszottam akire a nézők azt mondták “Ez a fickó akkora segg, igazi idióta.” De én sosem így néztem ezt, hiszen mindig oka van annak, hogy miért cselekszik valaki így. Nekem színészként ez a dolgom, hogy bejussak a karakterbe és megtaláljam ezt. Az Írónak sok rétege van, a rajongók pedig nagyon izgatottak lesznek attól, amerre ez az évad tart.”
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..