“Szegény mélabús lélek” elérhetőségek

 
Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat Vidto Indavideó

Segítség az epizódnézéshez // További elérhetőségek a Média menüpontban

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 16-os számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

4 hozzászólás

  1. skenyer

    Tudom egy ember véleménye nem számít nektek sokat, de le kell írnom, egyszerűen imádlak titeket! Örülök, hogy van aki ilyen hiper gyorsasággal elkészíti ehhez a remek sorozathoz ezeket a remek feliratokat! Remélem a sorozat és ti is még sokáig velünk lesztek! 🙂

  2. ariel

    Csatlakozom az előttem szólóhoz! Minden elismerésem az oldal készítőinek! Valóban, hiper-szuper gyorsak vagytok, le a kalappal! Egyébként másnál is előfordul, hogy indavideón nem tudja megnézni a részeket, mert azt írja, hogy a videót letiltották szerzői jogi okok miatt? Vagy ez a felirat csak nálam jelenik meg?

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.