“Szegény mélabús lélek” elérhetőségek

4
16
megtekintések

 
Közérdekű: Az általunk készített felirat szabadon letölthető és felhasználható, de kérlek titeket, hogyha tovább osztjátok tartsátok be az adott oldal szabályzatát! Az oldal ezekért a megosztásokért nem vállal felelősséget!
 
A torrentről letöltött részeket 24 óráig tárolhatod legálisan a gépeden!
 

Elérhetőségek:

Letöltés Online angol Epizódképek
Magyar felirat Vidto Indavideó

Segítség az epizódnézéshez // További elérhetőségek a Média menüpontban

 
Megjegyzés: Az epizód számozása még mindig nagyon megosztó, a rajongói oldalak a dupla részt egybe számolják, a torrent oldalak pedig egy külön 8-as, 9-es epizódként, így a számozás eltérhet a különböző verzióknál. Mi az adatlapoknál maradunk az egy nagy dupla rész-nél, a felirat viszont a 16-os számot kapja, hogy aki úgy keresné is megtalálja.
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

  1. Tudom egy ember véleménye nem számít nektek sokat, de le kell írnom, egyszerűen imádlak titeket! Örülök, hogy van aki ilyen hiper gyorsasággal elkészíti ehhez a remek sorozathoz ezeket a remek feliratokat! Remélem a sorozat és ti is még sokáig velünk lesztek! 🙂

  2. Csatlakozom az előttem szólóhoz! Minden elismerésem az oldal készítőinek! Valóban, hiper-szuper gyorsak vagytok, le a kalappal! Egyébként másnál is előfordul, hogy indavideón nem tudja megnézni a részeket, mert azt írja, hogy a videót letiltották szerzői jogi okok miatt? Vagy ez a felirat csak nálam jelenik meg?

  3. Köszönjük szépen, örülök, hogy örültök 😀 Az indavideó sajnos kiírja néha ezt randomra. Kicsit később próbáld újra, előbb-utóbb működni fog 🙂

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..