Mi vár ránk összefoglaló

0
23
megtekintések

 
A sötétség erői
Ahogy azt láthattuk a téli fináléban Mr. Gold-nak már korábbról volt kapcsolata a gonosztevők eme különösen ártalmas különítményével, így nem is volt kérdés, hogy a Manhattan-be száműzütt férfi felkereste Ursulát. A tavaszi premierben a díszes csapat felkeres egy másik régi üzlettársat is aki varázslat nélkül a való világban tengődik: Szörny Ellát. Gold ígéretet tesz, hogy ha összefognak biztosan vissza tudják szerezni a képességeiket és megszerzik maguknak a boldog befejezést. Ami Szörny Ellát illeti ő beszélni tud az állatokkal, akárcsak Dr. Dolittle, csak sokkal kegyetlenebb módon és a varázserejének az eredetére hamar fény derül majd.
 
Jó kislányból, rossz kislány
Ahogy már említettük Davidet és Mary Margaretet igencsak felbosszantja a Sötétség királynőinek érkezése, ugyanis a királyi párnak is több háttértörténete van velük, mint amennyit szeretnének beismerni és bizony ezekre a tettekre határozottan nem büszkék. Azért hogy titokban tartsák a szégyenteljes múltjukat megtesznek bármit, ami szükséges beleértve azt is: hogy segítenek a korábbi ellenségnek, hazudnak a lányuknak és ennek veszélyes következményei lesznek azonnal és az évad hátralévő részére vonatkozóan is. Amikor pedig fény derül az igazságra lehet, hogy ez lesz az utolsó csepp ami a sötét oldalra irányítja a megmentőt. Az évad második felében fényt derítünk arra, hogy ha valaki rosszat tett még jóvá teheti e vagy örökké gonosztevő marad és kiderül az is, hogy ez az egész nem azon függ, hogy milyen erőket használsz, hanem azon, hogy mire használod azokat.
 

Storybrooke veszélyben
A gonosztevők közül mindenki – megjavult és meg nem javult egyaránt – a boldog befejezését követeli, ami azzal jár, hogy a tünékeny Író nyomára kell bukkanniuk. Az még nincs megerősítve, hogy a rejtélyes Mágus a fantázia meséből maga lenne a mesekönyv írója, de az biztos, hogy még a finálé előtt meg fogjuk ismerni őt.
 
Valami gyanús
Emma és Hook kapcsolata visszaesik kissé amikor felfedezi, hogy a barátja és Ursula régóta ismerik egymást, de Hook nem hajlandó elmesélni, hogy honnan. Azt fogja hazudni, hogy egyszerűen keresztezték egymást az útjaik amikor a hét tengeren vitorlázott, Ursula pedig a tenger mélyét kormányozta, de egy későbbi epizódban látjuk majd Ursula háttértörténetét és azt is, hogy Hook mit tett meg neki. Persze semmi szexuálisra nem kell gondolni, annál sokkal rosszabb lesz.
 
Új szörny
Az írók a Fantázia mese szörnyét ásták elő a premier epizódra, akivel egy váratlan forrásból származó segítséggel néznek majd szembe hőseink.
 
Rumbelle gondok
A téli fináléban Belle Gold ármánykodását azzal rendezte le, hogy száműzte őt a városból, mert úgy érezte eljött az a pont amikor szabadulni kell ebből a mérgező kapcsolatból. És ahányszor összetörik valakinek a szíve módot keres rá, hogy ismét boldog legyen. Így Belle is továbblép valakinek az oldalán akit már az évad első felében megismertünk, ám a “Szörnyeteg” annak ellenére sem áll készen arra, hogy elengedje az ő “Szépségét”, hogy a hatalmat választotta helyette… Amikor pedig tudomást szerez az új románcról új küldetésre sarkallja.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..