Lana Parilla interjú

0
32
megtekintések

 
Regina szíve összetört a Robin Hood helyzet miatt, de úgy tűnik tudja kezelni a helyzetet és nem zárkózik be.
Lana:
Nem, azt hiszem az évek során hozzászokott, hogy az élete széthullik. Most ott tart, hogy “Ebből áll az életem, nekem sosem jönnek össze a dolgok”, de nem adja fel teljesen, hiszen tudja, hogy az Író odakint van valahol. Ez ad neki reményt. Tehát az évad hátralévő részében az Író megtalálására fókuszál elsősorban.
 
Aggasztó, hogy ennyire egy lapra tesz fel mindent, nem igaz?
Lana:
Ez olyan, mint amikor nagyon akarsz valamit és szinte megszállott vagy amíg meg nem kapod, el nem éred azt. Egészen addig erre koncentrál, amíg olyan új akadályok nem jönnek amik elvonják a figyelmét, hiszen foglalkoznia kell vele, amikor a Sötétség királynői belépnek a képbe. Ez elvonja majd a figyelmét és a második epizódban felvetődik ez a nagyszerű ötlet, hogy ha valaki tényleg tudhat valamit az Íróról, az Pinokkió. Szóval felkeresi őt és Marco-t, hátha tudnak valamit ami elvezetheti őket az Íróhoz. Azért akarja ennyire megtalálni, mert tudja, hogy ő irányítja a sorsát és az a legjobb lehetősége ha réveszi, hogy írja át a történetét. Mindazonáltal ahogy halad előre a történet felvetődik a kérdés, hogy vajon tényleg ez hozza meg a boldogságot, vagy van még más is amire rá kell jönniük?
 
Az első epizód többször is emlékeztetett minket arra, hogy ő volt egykor a gonosz királynő. Mit gondolsz róla, hogy hiába próbál szabadulni ettől midnig újra emlékeztetik rá?
Lana:
Nagyon keményen megdolgozott érte, hogy többé már ne legyen az a személy. Utálja hallani a szót, mert emlékezteti minden negatív dologra amit tett és az összes rossz döntésre amit az évek során hozott. El akar határolódni ettől, hiszen azért dolgozik, hogy jobb ember legyen. Ha a hőssé válás nem is a célja, de tényleg próbál helyesen cselekedni. Ha folyton a régi hibáidra emlékeztetnek, az olyan, mint az alkoholistát emlékeztetni állandóan arra, hogy alkoholista, akkor is ha már egy éve tagja az anonim alkoholisták csoportjának. Mindazonáltal ahogy haladnak előre az események rájön, hogy a sötétség nem is feltétlen olyan rossz dolog, sőt talán a segítségére is válhat. Ahelyett, hogy a sötét hatalmát arra használná, hogy kínozza az embereket, használhatja arra is, hogy megállítsa azokat akik kínozzák az embereket. Talán át tudja alakítani a képességeit, hogy a nagyobb jó érdekében használhassa. Megtanulja elfogadni a sötétséget és a fényt és megtalálni az egyensúlyt a kettő között.
 

Emma lehetséges, hogy hamarosan feltárja a sötét oldalát. Hogyan hat ez Reginára, akivel mostanában sokat dolgoznak együtt?
Lana:
Emma sokkal jobban bánik már az erejével, igazán megtanulta irányítani. Regina úgy gondolom büszke rá, amiért elérte ezt a szintet és mindketten tudják, hogy az együttműködéssel többet érnek el, mintha egyedül dolgoznának. Regina a legkevésbé sem akarja, hogy Emma átlépje azt a határt, hiszen tudja milyen eredménnyel járna: egy nagyon boldogtalan befejezéshez vezetne. Azt hiszem mindent megtesz, hogy segítsen Emmának a helyes döntéseket hozni és helyesen cselekedni.

 
Demóna és Regina múltját tekintve kijelenthetjük, hogy a viszontlátás kettejük között nem lesz túl örömteli?
Lana:
Miután 30 évre bezárta sárkány formában a föld alá, azt hiszem határozottan lesz nézeteltérésük. A 14. epizódban látni fogjátok, hogy hogyan ismerkedtek össze, hogyan formálódott barátság közöttük. Nagyon mókás epizód lesz.
 
Milyen volt Kristinnel, Merrynel és Victoriával lenni?
Lana:
Imádom ezeket a nőket. Igazi tehetséges, karizmatikus, energikus és nagylelkű emberek, igazán szerettem velük dolgozni. Sok-sok nevetés és dicséret volt velük a munka. A jelmezekben mindenki olyan csodásan néz ki, azt hiszem szeretni fogjátok ezeket az új gonosztevőket. Én imádom őket, nem tudom elképzelni, hogy a nézők ne szeretnék őket.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..