Kérdezz-felelek az írókkal

0
15
megtekintések

 
Ha Emma tényleg a sötét oldalon végzi, mit reagál rá Henry?
Eddy:
Henry minden tőle telhetőt megtesz, hogy az erő jó oldalán tartsa. Henryé az igaz hívő szíve és az igaz hívő akkor is hisz benned, ha rossz ösvényre tévedsz.
 
Ha tényleg a sötét útra tévedne, hogyan hatna Emma erejére?
Adam:
Ez nem attól függ milyen erőt használsz.
Eddy: Regina is ugyanazzal a hatalommal harcol a jó oldalon és segít legyőzni a gonosztevőket, mint amivel kitépte vagy 20 falusi szívét, mert nem árulták el neki Hófehérke búvóhelyét.
 
A múltheti epizódból megtudtuk, hogy Charming és Hófehérke valami nagyon rosszat tett és erről a Sötétség királynői is tudnak. Mi lehet ez igazából?
Eddy:
Remélhetőleg elég rossz, de nem annyira hogy a nézők kiakadjanak “Mit tettek a sorozattal?”. Azt akarjuk megmutatni, hogy ha rosszat tettél jóvá lehet e tenni. Lehetsz az az ember, aki lenni akarsz, akkor is ha nem úgy indultál neki? És persze fordítva is.
Adam: Az utolsó néhány évadban sokat láttuk a gonosztevőinket a megváltás útjára lépni, nagyon rosszul indultak de próbáltak jobbá válni változó sikerrel. Ezt fogjuk most a hőseinkkel is feltárni és meglátjuk, hogyan hat ez Emmára.
 

Amikor Regina kezében tartotta a tőrt egy pillanatra úgy tűnt csábítja a hatalma. Most, hogy beépül a Sötétség királynői közé, amolyan kettős ügynökként működik majd?
Eddy:
Reginának ezzel egy komoly nehézség gördült az útjába.
 
Belle azt mondta a szerelem fegyver. Lesz aki ki is akarja ezt használni ebben az évben?
Adam:
Valójában valaki úgy fogja használni, ami az eddigi a kedvenc “szerelem fegyver” megvalósításom amit eddig valaha is összehoztunk a sorozatban.
 
Mi lesz az évad végjátéka? Az Író úgy tűnik képes lehet megváltoztatni az emberek életét…
Adam:
Az évad Regina szándékával indult, hogy megtalálja a könyv Íróját. Az évad végére megtudjuk mi lesz akkor, ha tényleg megtalálják őt és ott6 állnak előtte, hogy boldog befejezést kérjenek, de nem csak Reginának. Ennek igazán mélyreható hatásai lehetnek.
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..