Finálé forgatási infók

4
8
megtekintések

 
Jelenleg Regina, a törpék, Henry és a Patrick Fishler által alakított “kufár” forgat. Regina és a törpék a park egyik felében, mindannyian meseruhában, ám a törpék a szokásos színes ruháik helyett talpig feketébe öltöztek, a jelenlévők szerint úgy néznek ki, mintha Regina testőrsége lennének. Henry pedig a park másik felében forgat külön jelenetet a “kufárral”.
A találgatások természetesen már elindultak, sokan vélik úgy, hogy talán valakinek sikerült átírni a könyvet és ezért kötöttek ki a törpék Regina oldalán. De ezek egyelőre csak pletykák, a fentieken kívül más biztos infót nem tudunk.
 
Illetve Agnes Bruckner nyilatkozott a tv-line-nak a karakteréről: “A karakterem nagyon nem evilági. Sok-sok csavar lesz a háttértörténetében, biztos vagyok benne, hogy nagy meglepetés lesz.”
 

4 HOZZÁSZÓLÁS

 1. Borzasztóan kíváncsi vagyok! Erről még nincsenek képek? Másrészt: Akkor jól értem, hogy az Agnes Bruckner által játszott karakter nem Lily, hanem egy teljesen másik, új és ismeretlen szereplő?
  És most a kufár, meg az új karakter, meg Zelena ( <3 ) meg a Sötétség királynői… annyira izgalmasnak tűnik 😀
  Gold meg is mondta a mostani részben, hogy háború készül, amit ők indítanak el….
  :333

 2. Nem lehet, hogy Emma a mérleg nyelve és mivel a gonoszoknak sikerült átállítani őt, ők lettek a nyerők, a jók meg szívnak? (törpétlenül)

 3. Mocskosmacska!
  Meglehetősen sötét egy jövőkép, de még ez is meglehet 🙂
  Én azért szurkolok Emmának, hogy maradjon a jó oldalon 😉

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..