Demóna interjú a folytatásról

0
70
megtekintések

 
Milyen volt ennyit megtudni Demóna világáról és történetéről?
Kristin: Imádtam. Mindig szerettem a háttértörténeteket, mert színészként mindig felteszed magadnak ezeket a kérdéseket, hogy mégis hogyan kellene játszanod a karaktered, amikor 1-10-es skálán 11-re gonosz a karaktered. Van benne egyáltalán gyengédség? Milye színeket tudok kihozni belőle ha többrétegűvé szeretném varázsolni? Szerintem egy gonosz karakter valójában ijesztőbb és érdekesebb ha van benne egy kis emberség, mert így lejjebb engeded a védelmet és akár meg is kedvelheted, pedig bármikor átfordulhat és megölhet téged, bűntudat nélkül.
 
Gondolod, hogy a nézők véleménye változni fog Demónáról ha több rétegét is megismerik?
Kristin: Igen, úgy gondolom változni fog, legalábbis az enyém megváltozott. Úgy érzem sikerült meghámoznom a hagymát, sok-sok információt kapunk a visszaemlékezésekből.
 
Mit gondolsz mit akar elérni Demóna a hátralévő epizódokban?
Kristin:
Az elején határozottan a bosszú és a fájdalom hajtja és erről még többet is megtudunk a folytatásban. A bosszú sokszor egy olyan motiváció ami a hősöket és a gonosztevőket egyaránt előre tudja vinni. Tudod mint Superman, Batman, Pókember stb esetében…
 
Demóna szerinted vágyik a boldog befejezésre?
Kristin:
Azt hiszem szeretné. Mindannyian azt keresik ami boldoggá teszi őket. Lehet, hogy ez olyan dolog ami a kívülállók szemében nem tűnik annak, de számára ezt jelenti a boldog befejezést.
 
Nem tudom észrevetted e, de sok helyes srác szaladgál a stábban. Lesz valaki akire Demóna is szemet vet?
Kristin:
Azt hiszem ahhoz túlságosan is csak a saját szükségleteire koncentrál és arra amit el akar érni. Azt sem nagyon tudom elképzelni milyen lehet az esete, mármint egyáltalán ember lenne? Hiszen Demóna félig sárkány…
 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..