Párkapcsolati spoilerek

 

Az ETONLINE felkereste az írókat, hogy megtudakolják, mi vár a folytatásban kedvenc párjainkra.

 

CaptainSwan

Attól eltekintve, hogy Killian elveszítette a szívét az évad első felében, Emma pedig elveszítette az irányítást a varázsereje fölött, meglepően sima útja volt a párosnak az évad első felében. ” Az Emma és Hook közötti kapcsolatatot már fejlesztjük egy ideje és továbbra is fejleszteni fogjuk. ” Persze ez nem jelenti azt, hogy nem kell szembenézniük újabb csapásokkal, hiszen ez Storybrooke. ” Több kihívás lesz kettejük között a folytatásban. Lesz valami egyedülálló, nem feltétlen a kapcsolati akadályok, inkább személyes akadályok ami érdekesebbé teszi a dolgokat kettejük között.” nyilatkozta Adam.

 

OutlawQueen

Ahogy a Rumbelle rajongók, az OutlawQueen rajongók is összetörtek amikor Reginát arra kényszerítették, hogy lemondjon a boldog befejezéséről Robinnal. De az írók gyorsan biztosítanak minket, hogy ez nem végső búcsú volt. ” Nem a végét láttuk ennek. Éppen egy középpontnál tartottunk az évadközép fináléban, de a helyetekben én követném tovább az eseményeket, mert határozottan sok minden történik még. “

 

Rumbelle

A szívszaggató decemberi finálé után sok rajongó már a végét érezte a Szépség és a Szörnyeteg párosának, de ezennel bejelentjük, hogy ez nem így van. ” Teljes komolysággal mondom minden Rumbelle rajongónak, hogy ennek még nincs vége. ” nyilatkozta Adam Horowitz. ” Ez egy bonyolult kapcsolat és még csak a könyv közepén tartunk, amiben egy nagyobb történetet mesélünk el. Amit szerettünk a téli fináléban, hogy láttuk Belle erejét és Zörgőfürge gyengeségét.” tette hozzá Eddy.

Bár Zörgőfürge és Belle most egy kis időt külön fog tölteni, a rajongóknak a nagyobb képre kellene koncentrálnia. Az évadközép finálé a twitter hírfolyamból kiindulva egy sötét fejezet volt a Rumbelle rajongóknak, de csupán egy fejezet. Nagyobb történetet mesélünk el és sok fejezet van még hátra.”

 

Snowing

Ha hiányoltad a klasszikus tündérmesepárt az évad első feléből, készülj, mert 2015-ben határozottan jelen lesznek. ” Sokkal több Snowing lesz az évad második elében, izgatottak vagyunk. Kapunk velük egy rakás mókás visszaemlékezést, amiből rá fogunk jönni, hogy érdekes összeköttetésük van a Sötétség királynőivel.” nyilatkozta Eddy.

 

Bónusz: SwanQueen

“Izgatottak vagyunk, hogy jobban feltárjuk a barátságot Emma és Regina között. Látjuk őket továbbra is együtt dolgozni, még jobban mint az évad első felében, közösen foglalkoznak Storybrooke új fenyegetésével.”

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.