Mire számítsunk a folytatásban?

2
15
megtekintések

 
Emma és Regina barátsága, hogy alakul a továbbiakban?
Eddy: Emma csak bekopogott hozzá és közölte, hogy a barátja akar lenni és segít neki elérni a boldog befejezést. Regina még nem nyitott a barátságára, de ez némiképp változni fog a folytatásban. Meg fogjuk látni az évad második felében, hogy lehetnek e barátok.
 
Tényleg segíteni fog Emma Reginának rendezni a szerelmi életét?
Eddy: Abszolút. Mérges lennék ha nem.
 
Ha sikerül megtalálni az Írót, aki csak a hősöknek akar boldog befejezést írni, hogy fogják rávenni, hogy segítsen a gonosztevőknek is?
Adam: Remek kérdés. Hogy mit akar, vagy nem akar az Író az nagyon fontos lesz. A központi kérdése lesz a folytatásnak, hogy a hőseink és gonosztevőink képesek lesznek e használni az Írót.
Eddy: És hogy egy lépést visszalépjünk, nem csak arról lesz szó, hogy megtaláljuk az Írót és megszerezzük a boldog befejezést, hanem arról is, hogy rájöjjünk mit jelent a boldog befejezés a karaktereinknek. Mi Mr. Gold boldog befejezése? Úgy tűnik két út is lehetséges, de mindkettőt elrontotta. De Reginának sem akar összejönni a boldogság.  Tehát az egész a boldogság kereséséről szól és azt is fel fogjuk fedni, hogy kinek mit jelent a boldogság.
 
Regina feláldozta magát amikor elengedte Robint, ez vajon szimpatikusabbá teszi az Író szemében?
Eddy: Regina tipikusan az az ember, aki mindig a rövidebbet húzza. Sok szörnyű dolgot tett, de azóta helyesen cselekszik és tényleg megpróbálja megváltani magát. A nagy kérdés amit felteszünk az évad második felében: Ha valami rosszat teszel, helyre lehet hozni? Ha rosszat tettél alapból gonosztevő leszel, vagy lehetsz még hős? Ez egy eléggé valós kérdés, kevés olyan ember van aki élete minden percében jó. 
 
Robin visszatéréséről tudtok mondani valamit?
Adam: Visszatér, de hogy mikor, hogyan, hol és miért azt még szeretnénk titokban tartani. Szükségtelen is mondani, hogy ugyan elhagyta a várost a téli fináléban, de ettől még nem feledkezünk meg róla, a visszatérése előtt is érezni fogjuk a jelenlétét.
 
Amíg Regina azon fáradozik, hogy újra találkozhassanak ő is ezt teszi? Vagy csak próbálja túlélni a modern világot?
Eddy: Erre egy teljes epizóddal fogunk válaszolni amiből mindent megtudunk Robin New York-i életéről.
 
Miért köt ki mindenki New Yorkban?
Eddy: Ez egy írói döntés volt, Adam Manhattan-ből származik. Emma pedig azért Minesotába került nevelőotthonba, mert én onnan származok. Néha az ilyesmi egyszerű köszönetnyilvánítás azoknak, amit szeretsz.
 
Gold nagyon akarja a boldog befejezést, de vajon el is hiszi, hogy megérdemli?
Eddy: Akár megérdemli akár nem, mindenhogy azon lesz, hogy megszerezze magának.
 
Az árulása volt az utolsó csepp Belle-nek vagy még képes lehet rá, hogy megbocsásson neki?
Eddy: Amikor száműzte a városból eléggé elérte az utolsó cseppet nála, és azóta némileg tovább is lépett már. Azt mondanám nehéz dolga lesz, ha ezen változtatni akar.
 
Gondoltatok rá, hogy ideje lenne bemutatni Henry első szerelmét?
Eddy: Határozottan vár rá egy sulibál valamikor, de nem tudjuk még hogy belefér e az évad második felébe. De sose lehet tudni mikor fut össze Juliskával a puncsostál fölött.
 
Ebben az évadban is elveszítünk valakit?
Eddy: Fontos szereplőt? Lesz haláleset.
 
Bármi esély, hogy a vadász visszatérjen?
Eddy: Nincs. Nem tudom tudod e, de ő azóta nagy mozisztár lett és az időbeosztása ebben az évben nagyon sűrű. De ha lehetőség adódik szívesen viszontlátjuk, hiszen nagyon szeretjük őt és mindig is az OUAT család tagja lesz.
Adam: Mindig is úgy terveztük, hogy az első évad hetedik epizódban meghal a vadász, hiszen ez adta meg az alaphangot és határolta be, hogy mi minden megtörténhet a sorozatban.
 

2 HOZZÁSZÓLÁS

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..