4×19 Forgatási képek és infók

0
19
megtekintések

 

A napokban sajnos nem volt sok hír sem a sorozatról, sem a forgatásokról, most azonban végre megtört a jég. A minap a stáb a városháza előtt forgatott búcsú jelenetet, ugyanis Regina és Emma közösen elutaznak valahová a kis sárga bogárhátúval. Emma először megölelte Henry-t, aztán elbúcsúzott Hooktól és közben vadul gesztikulált a családja felé. Végül a pár csókolózott, Mary Margaret pedig megpróbált elköszönni Emmától, de Emma jelzett neki, hogy maradjon ott ahol van. Ezután megérkezett Regina is, aki megöltelte Henry-t és beszálltak az autóba. Egy rövid beszélgetős jelenetet még leforgattak a kocsiban, aztán végeztek is.

 

Ezután Belle sétálgatott Will Scarlettel mosolygósan, kézenfogva, amit Mr. Gold is meglátott.. Gold egyébként az új kufár karakterünkkel – akit Patrick Fischler alakít – üldögélt az autójában ekkor és nagyon készültek valamire. Végül pedig a fiatal Emma és Lily forgatott közös jelenetet egy buszmegállóban.
 

A forgatási képeket megtaláljátok a galériánkban illetve a facebook oldalunkon:
 

  

Facebook link: facebook > 4×19 Forgatási képek

Galéria link: 4. évad > forgatási képek > 4×19 Lily

 

SZÓLJ HOZZÁ

Írd be a hozzászólásod
Add meg a neved!

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..